Prou negar la violència masclista! Feministes contra el genocidi sionista a Gaza

Catalunya: Full · Cartell | País Valencià: Full · Cartell

L'any passat ha tornat a batre rècords en violència masclista. 56 dones assassinades, 7 més que en 2022; un increment del 53,2% de les violacions; una plaga d'agressions sexuals contra nenes i noies molt joves; centenars de denúncies arxivades judicialment i maltractadors al carrer; milers de dones víctimes del tràfic, la prostitució i els ventres de lloguer…

Nosaltres posem les mortes i aquí no passa res. I mentre aquesta escalada de violència continua, l'extrema dreta del Partit Popular i Vox insisteix en el seu discurs negacionista i masclista contra les dones i el col·lectiu LGTBI, i es riu del feminisme allà on governen. Volen venjança, perquè per a aquests reaccionaris el que hem fet en els últims anys és imperdonable. Amb la nostra lluita hem deixat molt clar que no acceptem ni el seu masclisme ni la seva justícia, ni carregar mai més amb la desigualtat i la submissió, ni suportar humiliacions sense alçar la veu. S’ha acabat!

Estem fartes de violència sexual i jutges franquistes. Estem fartes de caminar amb por pel carrer i de tanta impunitat. I també estem cansades d'escoltar promeses per part de l'actual govern central que no es materialitzen en un canvi real. El PSOE ha atacat la llei del Només Sí és Sí votant la seva derogació juntament amb la dreta, ha fet tot el possible perquè la Llei Trans no tiri endavant, han col·locat al capdavant de l'Institut de les Dones a una representant de l'odi trànsfob, van vacil·lar davant del mafiós i matxirulo de Rubiales fins que no els va quedar més remei, i segueixen sense enfrontar-se al poder de l'Església.

Malgrat totes les paraules sobre l'explotació de les dones, aquest govern continua negant-se a què existeixi una assignatura d'educació sexual inclusiva per a combatre la cultura de la violació a les aules, com hem reivindicat des de Lliures i Combatives i el Sindicat d'Estudiants aquests anys.

Per això aquest 8M tornem a la lluita, perquè la joventut estudiantil és en la seva majoria feminista, antifeixista, anticapitalista i internacionalista, i defensa els drets de les persones trans i del conjunt del col·lectiu LGTBI. Aquest 8M les feministes també aixecarem la bandera palestina, perquè les nostres germanes i germans de Gaza estan sent massacrades pel sionisme feixista, amb la complicitat dels EUA i la UE.

El proper 8 de març des de Lliures i Combatives i el Sindicat d'Estudiants cridem a totes les i els estudiants a la vaga general estudiantil feminista, a buidar les aules i omplir els carrers en les manifestacions estudiantils que organitzem a les 12h i en les manifestacions unitàries de la tarda.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01