Dia: Divendres 18 de gener. Hora: 18:30. Lloc: Casal Jaume I de Gandia. Dona Teresa 2 (prop del Passeig de les Germanies i al costat de la biblioteca municipal central (a 10 m. de l’estació de tren).

Convoquen: Campanya internacional de solidaritat amb Amèrica Llatina Mans Fora de Veneçuela (MFV), Sindicat d’Estudiants. Recolza: Militant (Corrent Marxista Internacional). 

Es projectarà el documental de 2007 No volverán (produït per MFV) i a continuació haurà un debat introduït per Paco Giner, membre de MFV i testimoni de la Revolució Veneçolana.

 

 

Pràcticament tots els mitjans de comunicació de masses, des de el més progressista fins al més reaccionari, estan units en la feroç campanya de propaganda contra la figura de Chávez. Tota l’autoanomenada opinió pública s’escandalitza de que el dirigent veneçolà qualifique a Aznar de feixista o que no actue com un súbdit del rei. Però realment ells estan preocupats pel destí de les multinacionals espanyoles, que volen saquejar el país, com a tota l’Amèrica Llatina.

A Veneçuela hi ha una revolució! Un enorme moviment popular que des de fa anys intenta organitzar-se, lluitar i canviar aquest sistema injust, el capitalisme, per un autèntic socialisme, per la democràcia de la majoria. Una revolució que per a tota l’Amèrica Llatina i per a tots que volem un món just i acabar amb aquest sistema, és una referència.

Què està passant a Veneçuela? Què opinen, què fan, els treballadors, la gent pobre, del país? Com reaccionen els que sempre han tingut el poder (i encara tenen molt)? Per què no ha eixit la proposta de Constitució feta per Chávez? Què passarà ara? Aquestes són les preguntes que esperem siguen resoltes en el transcurs de la projecció i del posterior debat’.  

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01