Roda de premsa concentració llibertat Cándido i Morala  

 

València, 4 de juliol de 2007 

En la roda de Premsa realitzada per la Plataforma per la Llibertat de Cándido i Morala, Aitor Manero, com a portaveu de la plataforma, ha senyalat que, segons la carta rebuda ahir per aquests sindicalistes, la seua situació és estable després de 20 dies que porten a la presó, i que continuen negant-se a sol·licitar l'indult i a pagar la multa que els han imposat. Ells es declaren innocents i interpreten aquesta situació com una repressió al moviment sindical.

Per tot això, la Plataforma fa una crida a la participació de la ciutadania en la concentració convocada per a demà dijous 5 de juliol, davant de la Delegació de Govern de València (Plaça del Temple), que començarà a les 19,30 hores.

Aquesta concentració només és la primera mesura, d'urgència, que obri un procés de mobilitzacions i actes públics per tal d'exigir la llibertat immediata de Cándido i Morala i el sobreseïment de la condemna.

Aitor Manero també va senyalar que, després d'una setmana de la constitució de la Plataforma per part de 14 organitzacions socials, sindicals i polítiques, ja ha rebut quatre nou adhesions, i es manté oberta a més incorporacions. Adjuntem el manifest de constitució de la Plataforma.  

Organitzacions que participen en la Plataforma: Partit Comunista dels Pobles d'Espanya-PV, Col·lectius de Joves Comunistes, BLOC-València, ACR Constantí Llombart, CGT-PV, Intersindical Valenciana, Compromís per Aldaia, Movimiento por el Cambio y las Libertades, Militant (Corrent Marxista Internacional), Sindicat d'Estudiants, Ciutadans per la República, PCE (m-l), Coordinadora Obrera Sindical, CAT-Administració Pública, Estat Valencià, Esquerra Nacionalista Valenciana, CTPV.