ENVIA AQUESTA RESOLUCIÓ DE SUPORT I PER EXIGIR L'ANUL·LACIÓ DE L'ACOMIADAMENT

El passat 6 de juny la direcció de l'empresa Emte-Service a Tarragona ha acomiadat injustament el treballador Nicolae Dorel, (treballador amb una antiguitat de quatre anys en l'empresa) al·legant "causes objectives, per amortització del seu lloc de treball." Aquesta decisió té lloc en un moment en el qual s'han fet noves incorporacions a l'empresa i després que Nicolae s'absentés en algunes ocasions del treball de forma totalment justificada, ja que és pare d'un nen, que està hospitalitzat a Barcelona, al qual li estan aplicant la radioteràpia.

Considerats així mateix que aquest acomiadament té tints lamentablement racistes, ja que Nicolae és un treballador romanès, amb qui no han tingut la més mínima consideració de la seva situació familiar. És vergonyós veure com en moltes ocasions es contracta a treballadors immigrants, concebent-los com simples màquines per explotar, màquines que treballin durament sense queixar-se i reclamar drets, i com, alhora, tracten d'utilitzar la seva situació per fer més precari el treball de tots, fomentant el racisme i tractant de dividir-nos els treballadors segons siguin els nostres orígens.

En conseqüència, davant d'aquest escandalós acomiadament, manifestem el nostre total suport al treballador acomiadat, reclamem l'anul·lació de l'acomiadament i desitgem que el seu nen hospitalitzat a Barcelona es posi millor de salut.

________________a____de Juny de 2008

Signat:____________________________________________________________________

(especificar organització)

Envieu les resolucions al Fax: 93 480 21 62 i al Correu electrònic: \n Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreç¡ de correu electrò®©£a està °rotegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la Aquesta adreça electrònica està protegida contra els robots de spam, necessites tenir Javascript activat per poder veure-la A l'atenció de Silvia Richarte, Responsable de Recursos Humans del Grup Emte.

Envieu còpia a: \n Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreç¡ de correu electrò®©£a està °rotegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la