Els drets trans es conquereixen lluitant!!

20N. 12h Plaça Pedro Zerolo - Puerta del Sol (Madrid)

En Samuel assassinat al crit de "maricon". Antiavalots carregant violentament contra manifestacions en defensa dels drets LGTBI. Neonazis passejant per la zona de Chueca (Madrid) amenaçant el col·lectiu i protegits per la policia. Una campanya de criminalització contra les persones trans que no cessa. Agressions feixistes que queden impunes. La justícia patriarcal emparant maltractadors i violadors.

La discriminació que patim impregna tots els aspectes de les nostres vides: assetjament escolar, rebuig als nostres llocs de treball o en buscar un habitatge… Una opressió que arriba a nivells insuportables i és encara més terribles contra les persones trans.

Però aquests atacs no són casualitat. Hi ha responsables. El discurs i la política del PP i Vox difonent el seu missatge masclista, racista, homòfob i trànsfob, el seu franquisme i el seu odi contra l'esquerra combativa, estan al darrere d'aquesta escalada.

La Comunitat de Madrid dirigida per Isabel Díaz Ayuso n'és un exemple clar. El dret a l'avortament a la sanitat pública és negat a milers de dones, les persones trans pateixen llistes d'espera de fins a un any per a la primera consulta i fins a sis per a cirurgies… I a més la presidenta ja ha anunciat que modificarà les lleis de gènere i LGTBI per satisfer les demandes dels seus socis de Vox!

Abascal, Casado i companyia ens volen tornar a ficar dins l'armari a cop de pal. Ens han declarat la guerra perquè hem aixecat una marea feminista massiva i saben que el germen de la revolució batega al cor del moviment LGTBI combatiu.

Els drets es conquereixen lluitant

Si avui hi ha una Llei Trans a nivell estatal és per la lluita, la valentia, el coratge i la determinació de les persones trans i de totes les que hem cridat des dels carrers que femisme no és transfòbia! Però que els nostres drets estiguin reconeguts a les lleis no vol dir que es respectin.

Cedir o ser còmplice de l'escalada repressiva que estem patint, com fa el PSOE, només enforteix la dreta i li dóna ales. Per això denunciem el feminisme de moqueta i postureig, institucionalitzat i trànsfob d'aquelles i aquells que no volen enfrontar-se a la dreta, l'Església i els capitalistes.

Si volem igualtat, salaris i llocs de treball dignes, protegir els serveis públics i conquerir plens drets per a la comunitat LGTBI, la classe treballadora i el jovent, hem de confrontar amb la jerarquia de l'Església, les institucions del Règim del 78 com la monarquia, i els oligarques.

La LGTBIfòbia, el masclisme, les agressions feixistes i totes les xacres que ens colpegen són conseqüència d'aquest sistema podrit i només amb la mobilització als carrers, acabant amb el capitalisme, i transformant la societat podrem posar fi a tant de patiment.

Volem ser els qui realment som, i res ni ningú ens ho impedirà.

Totes i tots a la manifestació unitària el 20 de novembre a Madrid!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01