Des del Sindicat d'Estudiants ens solidaritzem amb la lluita dels treballadors de RTVV front a la brutal agressió que estan patint per part del Govern del PP. Els companys del Sindicat d'Estudiants hem acompanyat els treballadors de RTVV des del mes de juliol de l'any passat quan es va iniciar aquesta lluita, en presentar-se un ERE que afectava a 952 treballadors. Ara, saludem la ràpida i contundent reacció que heu tingut enfront del tancament demostrant que sí es pot tenir una radiotelevisió pública de qualitat i al servei de la majoria, però baix control dels treballadors. Això és el que heu demostrat aquests dies. Redoblem el nostre compromís de suport a la vostra lluita, que és la nostra.
Després d'un any i mitjà de lluita als carrers i als tribunals, els treballadors han aconseguit que el passat dia 5 de novembre el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana declarés nul l'ERO i ha sigut davant aquesta decisió quan el Govern de Fabra del Partit Popular ha decidit tancar sense més l'empresa pública en un arravatament d'autoritarisme, demostrant el seu veritable perfil franquista i antidemocràtic.


Davant aquest atac del Partit Popular, els treballadors de RTVV han posat sota el seu control l'empresa i tota la programació que s'emet la decideixen els propis treballadors en assemblea. Com ells mateixos defensen en antena, ells no seran els que tanquen RTVV i deixen d'emetre i així faran fins al final, perquè ells no són els culpables d'aquesta situació en RTVV. A més els treballadors també han denunciat en antena la manipulació salvatge que sempre han patit del Partit Popular a través del consell d'administració i de la direcció de l'empresa.
En aquests dies tant a la plaça de la Mare de Déu, que és la part de darrere de on es troba el Palau de la Generalitat Valenciana, com a l'edifici de RTVV a Burjassot, se succeeixen les concentracions de suport a tota hora amb la participació contínua de treballadors i joves. També ahir al migdia, va haver-hi aturs de solidaritat dels treballadors de les principals televisions autonòmiques en tot l'Estat.
La lluita segueix avançant i per al dissabte 9 de novembre el Comitè d'empresa juntament amb tots els partits polítics, associacions, col·lectius i moviments de l'esquerra convoca manifestacions de recolzament en Alacant, Castelló i València. També, demà divendres 10, a les 11 hores al carrer Serrans nº13, molt a prop de la plaça Manises, es celebrarà un acte públic on el Comitè d'empresa juntament amb tota l'esquerra que participa en la convocatòria de la manifestació, l’anunciarà als mitjans de comunicació. Des del Sindicat d'Estudiants ens hem sumat a la convocatòria d'aquestes manifestacions i cridem a tota la joventut a participar en elles. 
Per la nostra banda, ens posem a disposició del Comitè d'empresa de RTVV per estendre la seua lluita a tots els centres d'estudi i els convidem a participar en la manifestació d'estudiants que farem el proper 20 de novembre amb motiu de la nova vaga general en tot l'Estat en defensa de l'educació pública i contra l'aprovació de la LOMCE en el Senat.
A més, defensem que aquest és el moment de que els dirigents sindicals de CCOO, UGT, Intersindical Valenciana i CGT convoquen una Vaga General a tot el País Valencià per lluitar perquè no es tanque RTVV i per la dimissió d'Alberto Fabra i tot el Govern Valencià.


Tots a les manifestacions del dissabte en defensa de RTVV!
Alberto Fabra dimissió!
Per una RTVV pública i sota el control dels treballadors!