Per la readmissió de Carlos Naranjo. Tots i totes a la concentració!

El passat 27 de juny va ser acomiadat el company Carlos Naranjo, sumant-se així a una vergonyosa, inassumible, injusta i arbitrària llista de companyes i companys acomiadats. Injusta i arbitrària perquè addueixen acusacions/motius falsos i perquè en molts casos veiem que del que es tracta és de llevar-se de damunt a companys/as que no es pleguen i que podien ser un referent de compromís i de lluita per als qui treballaven amb ells, com és el cas del company Carlos. I inassumible i vergonyosa perquè no podem permetre que hi haja responsables de l'empresa que vulneren els drets dels treballadors, actuant com en temps pre-democràtics.

Carlos Naranjo havia participat activament en el nostre recent Congrés, la seua militància i compromís amb la nostra organització era total i per això, pròximament anava a eixir com a delegat del STM. Treballava en TRIM B2, al torn de nit de la planta de muntatge. A més d'un gran company, era un gran professional i complia cada dia amb les seues obligacions laborals, malgrat els brutals i exigents ritmes de treball. Prova de la seua professionalitat i disposició, és que ho van fer fix a penes sis mesos abans del seu acomiadament (malgrat estar immers en una llarga baixa, per un trencament ossi en un peu).

A Carlos, com a altres companys/as, se'ls acusa falsament d'haver baixat el seu rendiment, de no seguir el procés i d'haver sigut avisat d'això en nombroses ocasions. Res d'això és cert i l'empresa ho sap, però en aquests casos l'objectiu és l'acomiadament, a pesar que sàpien que perdran la raó i hauran d'indemnitzar a la persona injustament acomiadada. Però en aquest cas, ni Carlos ni l'STM es conformaràn amb l'acomiadament improcedent i lluitarem per la nul·litat de l'acomiadament i la seua readmissió immediata.

Repetim, menteixen els qui l'acusen i així es demostrarà en el judici. Carlos com altres companys i companyes acomiadades, no va baixar el seu rendiment, produïa seguint el mateix procés que els altres i mai va tindre expedient o avís algun, per part dels seus comandaments, de les acusacions i mentides que ara s'aboquen sobre ell.

Aquests acomiadaments sens dubte pretenen que ens sotmetem a les extenuants càrregues de treball i aguantem actituds dèspotes i de xuleria de certs comandaments. Però cada vegada es fa més evident que només mitjançant la mobilització aconseguirem que la d'empresa rectifique i acabe en aquesta política repressiva, readmetent a Carlos i als acomiadats i acomiadades injustament.

Per a mostrar la nostra solidaritat amb Carlos Naranjo, dir prou a aquesta cascada de sancions i acomiadaments injustos i perquè fins ara van ser Carlos i desenes d'altres companys/es, però demà podem ser qualsevol, us animem a participar en la concentració que farem divendres que ve 24 d'agost a les 13.00 davant el SMAC (servei de mediació i arbitratge), situat en el número 36 de l'Avinguda de l'Oest de València. Lloc i moment en el qual tindrà lloc l'acte de conciliació per l'acomiadament de Carlos.

(Sabem que és mal horari per a torn de matí i vesprada, però l'hora del SMAC la marca l'administració)

Prou sancions i acomiadaments arbitraris! Readmissió de Carlos i els altres acomiadats i acomiadades!

SI NO LLUITEM JUNTS, ENS VENCERAN PER SEPARAT!

Descarrega el full en PDF


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01