2000 ESTUDIANTS ENS CONCENTREM PACÍFICAMENT A BARCELONA PER UN FUTUR DIGNE
A Girona i Tarragona centenars d'estudiants han sortit al carrer en manifestació

Més de 2000 estudiants ens hem concentrat a partir de les 12 hores a Pl. Universitat de Barcelona després que el Sindicat d'Estudiants es veiés obligat a acatar la sentència judicial que ratificava la prohibició, efectuada pel Departament d’Interior, la Junta Electoral Provincial de Barcelona i elñ Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, de la manifestació que avui hi havia prevista fins a Pl. Sant Jaume en defensa d'un futur digne per a la joventut i d'una educació pública de qualitat.


El Sindicat d'Estudiants considera que la vaga ha estat un èxit rotund. Malgrat tots els impediments que avui s'han posat en molts centres (tancant portes, impedint als estudiants participar en la vaga i amenaçant amb sancions) i malgrat la repressió que suposa que, a poques hores de la manifestació, aquesta hagi estat il·legalitzada, el Sindicat d'Estudiants ha aconseguit el seu objectiu: posar de manifest els problemes que avui aguaiten als joves i denunciar, davant els dos mil estudiants que avui han anat a Plaça Universitat, l'actitud repressora dels jutges i del Departament d’Interior de la Generalitat.


En aquest sentit el Sindicat d'Estudiants manifesta el seu absolut rebuig a la prohibició de la manifestació per part del Departament d’Interior de la consellera Montserrat Tura, la Junta Electoral Provincial de Barcelona i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Actituds antidemocràtiques i repressores com aquestes només perjudiquen a l'esquerra i beneficien a la dreta. Han oblidat que han arribat al govern gràcies a la mobilització massiva i al vot de milions de joves i treballadors d'esquerres, i aquestes actituds solament beneficien a la dreta més rància representada per CIU i el PP, que quan han estat en el Govern han reprimit i criminalitzat a la joventut. El Sindicat d'Estudiants anuncia que començarà immediatament una campanya a nivell estatal en contra de la repressió i per la llibertat d'expressió.


Barcelona, a 26 d’octubre de 2006
 
Vine a la reunió del Sindicat d’Estudiants!
Dissabte, 28 d'octubre c/ Reina Amàlia, 6, baixos 08001-Barcelona
METRO Paral·lel o Sant Antoni
Tel. 93 3248325.

A la assemblea discutirem de:
1 . Balanç de la jornada de lluita del 26 d'octubre i campanya contra la repressió
2 . XIII Congrés estatal del Sindicat d’Estudiants,
que es celebrarà a Madrid els dies 10, 11 i 12 de novembre de 2006.
PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01