Biden i els seus lacais europeus només temen la solidaritat internacionalista

El 30 de març: tothom a les mobilitzacions!

La recent aprovació d'una Resolució en el Consell de Seguretat de l'ONU demanant un alto-el-foc a Gaza, està sent celebrada com un gran pas endavant de la diplomàcia internacional. No obstant, aquesta resolució, que ha tirat endavant per l'abstenció dels EUA, no és conseqüència ni de l'acció dels governs, ni de les institucions internacionals, sinó del temor creixent davant l'aixecament de milions a tot el món en solidaritat amb el poble palestí.

La pròpia ONU ha deixat passar els mesos mentre s'implementava públicament el genocidi a Gaza, que s'ha convertit ara en una fam que amenaça de mort a més de mig milió de palestins, un 25% de la població.

Un genocidi del qual són coautors, amb la mateixa responsabilitat que el criminal Netanyahu, l'Administració Biden i els demòcrates, que continuen subministrant armes i aportant finançament i suport diplomàtic al govern nazi supremacista de Tel Aviv.

De fet, malgrat l'aprovació de la resolució, el govern de Netanyahu ja ha dit que continuaran endavant amb la massacre genocida, i amb una possible ofensiva sobre Rafah, on s'amunteguen 1,5 milions de refugiats i refugiades palestines.

Però no només això. La pròpia Casa Blanca, després d'abstenir-se, ha afirmat que no és una resolució vinculant, que no té cap impacte per a Israel i que no suposa cap canvi en la política dels EUA. És a dir, un complet teatre que no frenarà la massacre, i que també interpreten els seus lacais europeus, inclòs Pedro Sánchez, per a amagar les seves vergonyes mantenint tots els negocis i relacions diplomàtiques amb l'Estat genocida d'Israel.

Un altre capítol d'aquesta farsa orquestrada per Biden i els seus aliats europeus, ha estat plantejar la construcció d'un port a les costes de Gaza per a suposadament proporcionar ajuda humanitària. Un port que ja s'està construint per militars nord-americans amb els enderrocs deixats pels bombardejos sionistes i que estan barrejats amb milers de cadàvers de palestins, que van morir agonitzant durant hores atrapats en les ruïnes de les seves cases, en mancar de maquinària per a rescatar-los o recuperar els cadàvers. Ara accedeix maquinària a la zona, però per a construir un port que serà una autentica fossa comuna, impedint que les i els morts palestins, majoritàriament nenes i nens, siguin enterrats dignament. Una realitat escabrosa pròpia del nazisme.

Aquest port a més no té cap tipus de sentit quan centenars de camions esperen a la frontera egípcia, prop de Rafah, per a entrar amb ajuda humanitària crítica per a Gaza. La realitat és que aquest suposat port “humanitari” no és més que una excusa per a muntar una base nord-americana a Gaza, contribuint al genocidi i la neteja ètnica del poble palestí.

La força desplegada pel moviment internacionalista de solidaritat amb Palestina i amb Gaza que recorre el món és el que ha forçat el Consell de Seguretat a aprovar la resolució. Tant els EUA i Europa, com els corruptes governs àrabs, temen la força d'una mobilització de masses cada vegada més radicalitzada, i que podria derivar en esclats revolucionaris tant en el món àrab com als EUA i Europa. Les manifestacions massives al Marroc i Jordània d'aquests dies, envoltant en aquest últim cas l'ambaixada israeliana, ho han posat en evidència.

El pròxim dia 30 de març, Dia de la Terra, que commemora l'aixecament del poble palestí i la població àrab israeliana contra l'ocupació i actuació colonial sionista en 1976, tornarem a prendre els carrers contra el genocidi sionista, contra els seus còmplices, ja siguin Biden, Sunak, Borrell o Pedro Sánchez, que continuen armant i finançant l'Estat d'Israel, i contra aquestes institucions internacionals que serveixen fidelment els interessos de l'imperialisme occidental.

Només així, assenyalant al nostre govern, que acaba de tancar un nou contracte de compravenda d'armes amb una empresa militar israeliana, i en el qual participen Sumar, IU i el PCE, pararem la massacre. Només així, mitjançant la lluita més contundent als carrers, i no amb discursos i diplomàcia buida, contribuirem a l'alliberament del poble palestí.

MOBILITZACIONS 30 DE MARÇ

  • Barcelona: 17h Seu UE (Passeig de Gràcia, 90)
  • Donostia: 12h Boulevard
  • Madrid: 12h Jardín de Palestina (Metro Palos de la Frontera)
  • Vigo: 12h Pº Alfonso XII (Olivo)

PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01