L’acte començarà a les 19 hores i serà al Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina, c/ Salvador Ferrandis Luna 42 (metro El Cid, línia 3).

 

La trobada consistirà en una introducció a càrrec d’Andreu Barber (especialista en Veneçuela de la Fundació F. Engels), i en un posterior debat.

 

La xerrada està organitzada per la Fundación F. Engels, el Sindicat d’Estudiants i el Corrent Marxista Militant-El Militante.

 

A disposició dels assistents comptarem amb divers material sobre la Revolució a Veneçuela i tota Amèrica Llatina, i en especial amb el llibre Singetram. El control obrero en la revolución bolivariana, que narra l’actual lluita dels treballadors de la factoria veneçolana de Mitsubishi. Té un preu popular: 6€. L’edició és de la Fundació.

 

Animem a imprimir i difondre el full informatiu en PDF, que adjuntem.

 

A continuació transcrivim el text del full.

 

Los ojos de millones de trabajadores y de jóvenes están puestos en los acontecimientos en Venezuela. En nuestra lucha contra los ataques a nuestros derechos, en todo el mundo, nos sentimos inspirados por el proceso revolucionario que se desarrolla en toda América Latina, y en especial en ese país.

El fallecimiento de Chávez y las recientes elecciones presidenciales han dado nueva ocasión a la reacción interna para todo tipo de violencia y manipulación, intentando recuperar el poder. ¿Puede la Revolución subsistir sin Chávez? ¿Cómo derrotar definitivamente a los patronos, que siguen detentando gran parte del poder? ¿Qué política necesita la Revolución para recuperar la base chavista desencantada? ¿Cuál es el papel del movimiento obrero en todo esto? Estas cuestiones debatiremos en el acto público que anunciamos. ¡Acude!

 

 

 

 

Corrent Marxista Revolucionari· Militant-El Militante/ Fundació F. Engels

 

Joves, treballadores, treballadors, units internacionalment en la lluita contra el capitalisme.

Per una societat socialista, sense explotació de cap tipus.

 

 

Ara estem al Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina

C/ Salvador Ferrandis Luna 42 baix, metro Avgda. El Cid.

Telf. 685-09 84 82