Un simpatitzant de CIT/CWI Mohamed Diaeldin Mohamed Satti, de 21 anys, conegut com "Hamudi", es troba entre els manifestants arrestats per l'Estat sudanès la setmana passada com a part de la brutal resposta del règim d'Al-Bashir a l'onada de protestes contra l'increment dels preus i les mesures d'austeritat. L'arrest de Hamudi va tenir lloc dimecres a la tarda quan participava en una marxa pacífica pel centre de la capital Khartum.

Segons diversos informes, més de 400 activistes polítics i manifestants estan actualment detinguts, inclosos nou membres de la direcció política del Partit Comunista del Sudan, membres destacats del Partit Nacional Umma i la històrica activista feminista Ilham Malik Salman Ahmed. Aquesta salvatge campanya d'arrestos massius s'ha estès incloent fins i tot a periodistes sudanesos i estrangers que informaven sobre les protestes, posant damunt de la taula la por del règim a que qualsevol crítica a les seves polítiques, per més lleuguera que sigui, pugui convertir-se en l'espurna que deslligui una revolta massiva.

Segons activistes que han estat alliberats, els serveis de seguretat estan obligant als detinguts a signar un document pel qual es comprometen a deixar de participar en manifestacions o activitats polítiques en el futur. Aquells que s'han negat a signar, com el nostre company Hamudi, segueixen a la presó. S'impedeix que les seves famílies puguin visitar-los, els han afaitat el cap i són maltractats físicament.

El CIT/CWI exigeix l'alliberament immediat de Mohamed Satti "Hamudi" i de la resta de presos polítics. Fem una crida a tots els nostres companys i simpatitzants a nivell internacional, i a tots els joves i treballadors perquè enviïn protestes formals a les autoritats sudaneses i perquè organitzin concentracions i protestes davant les ambaixades i consolats sudanesos de tot el món. Fem una crida perquè s'enviïn missatges de solidaritat amb Hamudi i amb la resta de detinguts enviant fotos i missatges de suport a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

VEURE FOTOGRAFIES DE LA CAMPANYA


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01