Necessitem el teu suport i col·laboració!

Fa unes setmanes la nostra companya Violeta protagonitzava, en contra la seva voluntat, un vídeo a les xarxes socials dels coneguts ultradretans Javier Negre i Vito Quiles en què era denigrada i humiliada públicament.

La Violeta és una companya amb diversitat funcional, però això no li impedeix ser una feminista incansable i una gran lluitadora per la justícia social. El vídeo en qüestió, gravat mentre la Violeta participava en una concentració de denúncia contra Isabel Díaz Ayuso, a Madrid, es va fer viral i va concitar la solidaritat de desenes de milers que van repudiar aquest acte delictiu, covard, i que retrata molt bé aquesta ultradreta mediàtica.

Des de Lliures i Combatives vam anunciar que interposaríem una querella criminal davant la Fiscalia, i és el que hem fet aquest dijous 9 de maig.

Tenim molt clar que la lluita col·lectiva és l'única manera de canviar les coses, i volem utilitzar totes les eines per poder respondre amb la contundència necessària. Ja n'hi ha prou d'impunitat a aquests agressors d'ultradreta!
Per aconseguir que aquesta violència masclista, que aquest odi que pateixen la Violeta i desenes de companyes en moltíssims territoris de l'Estat puguin ser denunciats, des de Lliures i Combatives hem constituït un Fons per a la Defensa Jurídica. Us demanem a tots i totes que col·laboreu activament, enviant les vostres aportacions econòmiques al compte corrent de Lliures i Combatives ES71 2100 2687 1813 0028 6128 (CaixaBank), assenyalant el concepte de “Fons per a la Defensa Jurídica”. Ens hem marcat un objectiu inicial de recaptar 5.000 euros abans de l'1 de juliol.

També us demanem que doneu la màxima publicitat a les xarxes socials a aquesta querella davant la Fiscalia, per aconseguir derrotar i que es castigui l'actuació indecent i violenta d'aquesta ultradreta mediàtica i política absolutament envalentida.
Si ens toquen a una responem totes!

Violeta no estàs sola!

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01