Ahir a la tarda, ens vam reunir al carrer Gènova de Madrid per exigir la dimissió d'aquesta responsable de la mort infame de milers d’avis durant la pandèmia, campiona de privatitzar tot el que és públic, destructora en primera persona de la nostra sanitat i educació públiques, i experta a fer rics els membres de la seva família i persones pròximes a través de tripijocs amb els diners de totes i tots: Isabel Díaz Ayuso.

Des de Lliures i Combatives, diverses companyes vam acudir a aquesta protesta, i mentre estàvem allà van tenir lloc uns fets execrables protagonitzats pel "pseudoperiodista" d'extrema dreta Vito Quiles, que es va acostar a provocar una de les nostres companyes, la Violeta. Aquest tros de merda que es diu periodista no es va acostar a Violeta per casualitat sinó que ho va fer perquè la nostra companya té diversitat funcional, amb la clara intenció de ridiculitzar-la, humiliar-la i mofar-se'n. No content amb això, avui ens aixequem amb un vídeo a la plataforma X (twitter) en què un altre feixista, Javier Negre, exposava la nostra companya acompanyat pel comentari "Quan dic que els votants de Sánchez no donen per a més em refereixo a això".

Des de Lliures i Combatives no tenim paraules per descriure la indignació i la repugnància que ens provoca aquest individu que deu pensar que les persones amb diversitat funcional són inferiors i no tenen dignitat. Però malgrat el que fan aquests professionals de la claveguera mediàtica, la Violeta i totes les persones com ella són intel·ligents, sensibles, solidàries i meravelloses. I a més entenen perfectament el que significa el masclisme, el racisme, i el menyspreu cap als altres que tu i també Ayuso representeu. Ho saben molt bé perquè ho pateixen com ningú i en primera persona. I per molt que ultradretans i masclistes com vosaltres considereu que no tenen dret a expressar-se, a organitzar-se, a lluitar per canviar les coses, ho fan i estem orgulloses del seu exemple.

La nostra companya Violeta és una lluitadora nata, una companya excel·lent que sí, té diversitat funcional, i a més és un exemple per a totes nosaltres perquè ens demostra cada dia que no hi ha dificultat que resisteixi la seva voluntat irrompible d'acabar amb totes les misèries a les quals ens condemna aquest sistema. Fa unes setmanes va estar a primera fila de la cadena feminista per Palestina a la Castellana. Però la Violeta sempre està en tot, en cada manifestació, en cada lluita. I està perquè sap perfectament el que fa.

Amb aquesta publicació de Negre, pròpia de l'aparell de propaganda Nazi, estem davant d'una agressió en majúscules contra la Violeta i contra totes les dones que sortim al costat d'ella. Publicacions com aquesta promouen la violència contra nosaltres, ens humilien, ens denigren, i ens posen una diana al front. És senzillament fastigós, però no només això, sinó que té conseqüències gravíssimes que no podem tolerar.

Per això des de Lliures i Combatives, anunciem públicament que vam denunciar Javier Negre davant el Jutjat del Violència de Gènere per delicte d'odi i violència masclista contra les dones.

Si et pensaves que podies agredir una companya i quedar-te tan ample, la portes clara!

S’ha acabat! Si ens toquen a una, responem totes!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01