Les nostres activitats

Aquest 2024 es compleixen cent anys de la mort de V. I. Lenin. Des d’Esquerra Revolucionària volem commemorar aquest centenari girant la vista cap a la seua vida com a revolucionari internacionalista i teòric del marxisme, com a constructor i dirigent del primer Estat obrer i socialista de la història, i als seus últims combats en defensa de la democràcia obrera i contra la burocràcia.Aquest 2024 es compleixen cent anys de la mort de V. I. Lenin. Des d’Esquerra Revolucionària volem commemorar aquest centenari girant la vista cap a la seua vida com a revolucionari internacionalista i teòric del marxisme, com a constructor i dirigent del primer Estat obrer i socialista de la història, i als seus últims combats en defensa de la democràcia obrera i contra la burocràcia.

Malgrat les campanyes dels capitalistes i els seus mitjans de comunicació presentant Lenin com un dictador totalitari, i de les distorsions de l’estalinisme, l’obra i les idees de Lenin projecten llum sobre la lluita de classes en el moment actual, contra l’imperialisme i les seues guerres, i per a enfrontar l’avanç de l’extrema dreta.

Us convidem a tothom a participar en les actes públics que celebrarem a CATALUNYA i el PAÍS VALENCIÀ per a reivindicar l’immens llegat militant del revolucionari rus i la vigència del seu pensament en cada lluita d'avui.

VALÈNCIA: 

Dijous 2 de maig 18h: Facultat de Filosofia de la UV (Blasco Ibáñez) al Saló de Graus

Divendres 3 de maig 19h: Ca Revolta (Carrer de Sta. Teresa, 10, Ciutat Vella)

BARCELONA:

Divendres 3 de maig a les 18:30h: Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79)

TARRAGONA:

Divendres 17 de maig a les 18h: Espai Jove Kesse (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12-14)


Uneix-te a les forces del comunisme!

Organitza’t amb Esquerra Revolucionària!

Els dies 8, 9 i 10 de desembre amb una participació de més de 220 companyes i companys de l'Estat espanyol, Portugal, Alemanya, Mèxic i Veneçuela celebrem el Tercer Congrés d'Esquerra Revolucionària Internacional.

Llegeix més...

Amb una assistència de més de 130 companyes i companys arribats de nombrosos territoris, els dies 8 i 9 de juliol vam celebrar a Madrid la Conferència Política estatal d'Esquerra Revolucionària sota el lema “Al feixisme no se'l discuteix, se'l combat!”.

Llegeix més...

A finals de l'any 2022 i començaments del 2023 s'han anat publicant els informes anuals de les grans institucions capitalistes internacionals (FMI, Banc Mundial, Fòrum de Davos). Aquests organismes i fòrums reuneixen banquers, directius de multinacionals, gurus econòmics i representants dels Governs de tot el món.

Llegeix més...

Barcelona: La Rambla 120 i 116. Parades nº 30, 42 i 44 / Tarragona: Rambla Nova cantonada Carrer d'Adrià. Parada nº 38

Del 23 al 30 d’abril: 10% de descompte en les publicacions de l’FFE. Visita la botiga online!

Llegeix més...

Vida i obra de 12 feministes revolucionàries

Dijous 28 d'abril a les 18h a l'Espai Jove Kesse (Carrer de Sant Antoni Maria Claret 12-14, 43002 Tarragona)

Dissabte 30 d'abril a les 11:30h al Casal Marxista (Carrer de la Reina Amàlia 6 baixos esquerra, 08001 Barcelona)

En els darrers anys, milions de dones, joves i treballadores, que des de petites hem patit l'abús i l'explotació, ens hem rebel·lat a tot el món contra el masclisme que perpetra aquest sistema.

Llegeix més...

Contra la carestia de la vida, l'ofensiva patronal i la guerra imperialista

Per un sindicalisme de classe i combatiu!

L'esclat de la guerra imperialista a Ucraïna ha posat en evidència el carreró sense sortida que suposa el capitalisme per a la classe treballadora. La crisi més gran del sistema des de la Segona Guerra Mundial, després de dos anys de terrible pandèmia, de milions de morts i destrucció de la sanitat pública, s'uneix a una escalada militarista a tot el món, d'inflació descontrolada, enfonsament dels salaris, i un creixement vertiginós de la desigualtat i l'empobriment.

Llegeix més...

PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01