Les nostres activitats

El curs 2023-2024 ha estat d'una intensa activitat i intervenció en la lluita de classes. Els companys i companyes d'Esquerra Revolucionària i el Sindicat d'Estudiants hem estat presents en les manifestacions contra el genocidi sionista a Gaza, hem convocat vagues estudiantils i hem participat en les acampades universitàries en solidaritat amb el poble palestí. Hem impulsat el 8 de març i les manifestacions del Dia de la Dona Treballadora, així com diferents accions feministes. Hem aixecat una campanya d'actes per commemorar el centenari de la mort de Lenin i també hem estat en primera línia de les vagues educatives.

Llegeix més...

El passat divendres dia 17 de maig vam celebrar l’acte públic amb motiu del centenari de la mort de Lenin a Tarragona. Després de tres setmanes d’una gran campanya per donar a conèixer l’acte omplint els carrers i barris de Tarragona i Reus amb cartells i fent repartiments de fulls a diferents punts de la ciutat, una quarantena de treballadors, treballadores, veterans de diferents lluites i estudiants vam omplir la sala per debatre sobre les idees de Lenin.

Llegeix més...

Esquerra Revolucionària al País Valencià hem organitzat dos actes per a commemorar el Centenari de la mort Lenin. El primer, convocat conjuntament amb el Sindicat d'Estudiants del País Valencià, va tindre lloc el dijous 2 de maig en la Universitat de València en la facultat de Filosofia del campus de Blasco Ibáñez. Malgrat trobar-nos ja en període d'exàmens, considerarem que era important seguir endavant amb la celebració d'aquesta efemèride i reivindicar la figura de Lenin, entre la joventut.

Llegeix més...

Poques hores abans de començar l'acte sobre Lenin a les Cotxeres de Sants, responsables de la Guàrdia Urbana de Barcelona trucaven preocupats perquè la sala pogués desbordar-se després de l’àmplia difusió de cartells i repartiments de propaganda pels barris i estacions de metro de la ciutat els dies anteriors: més de 20.000 fulls i de mil cartells que no van deixar indiferent a ningú.

Llegeix més...

Aquest 2024 es compleixen cent anys de la mort de V. I. Lenin. Des d’Esquerra Revolucionària volem commemorar aquest centenari girant la vista cap a la seua vida com a revolucionari internacionalista i teòric del marxisme, com a constructor i dirigent del primer Estat obrer i socialista de la història, i als seus últims combats en defensa de la democràcia obrera i contra la burocràcia.Aquest 2024 es compleixen cent anys de la mort de V. I. Lenin. Des d’Esquerra Revolucionària volem commemorar aquest centenari girant la vista cap a la seua vida com a revolucionari internacionalista i teòric del marxisme, com a constructor i dirigent del primer Estat obrer i socialista de la història, i als seus últims combats en defensa de la democràcia obrera i contra la burocràcia.

Malgrat les campanyes dels capitalistes i els seus mitjans de comunicació presentant Lenin com un dictador totalitari, i de les distorsions de l’estalinisme, l’obra i les idees de Lenin projecten llum sobre la lluita de classes en el moment actual, contra l’imperialisme i les seues guerres, i per a enfrontar l’avanç de l’extrema dreta.

Us convidem a tothom a participar en les actes públics que celebrarem a CATALUNYA i el PAÍS VALENCIÀ per a reivindicar l’immens llegat militant del revolucionari rus i la vigència del seu pensament en cada lluita d'avui.

VALÈNCIA: 

Dijous 2 de maig 18h: Facultat de Filosofia de la UV (Blasco Ibáñez) al Saló de Graus

Divendres 3 de maig 19h: Ca Revolta (Carrer de Sta. Teresa, 10, Ciutat Vella)

BARCELONA:

Divendres 3 de maig a les 18:30h: Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79)

TARRAGONA:

Divendres 17 de maig a les 18h: Espai Jove Kesse (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12-14)


Uneix-te a les forces del comunisme!

Organitza’t amb Esquerra Revolucionària!

Els dies 8, 9 i 10 de desembre amb una participació de més de 220 companyes i companys de l'Estat espanyol, Portugal, Alemanya, Mèxic i Veneçuela celebrem el Tercer Congrés d'Esquerra Revolucionària Internacional.

Llegeix més...

Amb una assistència de més de 130 companyes i companys arribats de nombrosos territoris, els dies 8 i 9 de juliol vam celebrar a Madrid la Conferència Política estatal d'Esquerra Revolucionària sota el lema “Al feixisme no se'l discuteix, se'l combat!”.

Llegeix més...

A finals de l'any 2022 i començaments del 2023 s'han anat publicant els informes anuals de les grans institucions capitalistes internacionals (FMI, Banc Mundial, Fòrum de Davos). Aquests organismes i fòrums reuneixen banquers, directius de multinacionals, gurus econòmics i representants dels Governs de tot el món.

Llegeix més...

Barcelona: La Rambla 120 i 116. Parades nº 30, 42 i 44 / Tarragona: Rambla Nova cantonada Carrer d'Adrià. Parada nº 38

Del 23 al 30 d’abril: 10% de descompte en les publicacions de l’FFE. Visita la botiga online!

PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01