Escolta'ns també a Spotify

A finals de l'any 2022 i començaments del 2023 s'han anat publicant els informes anuals de les grans institucions capitalistes internacionals (FMI, Banc Mundial, Fòrum de Davos). Aquests organismes i fòrums reuneixen banquers, directius de multinacionals, gurus econòmics i representants dels Governs de tot el món.

Els estrategs del capital presenten les seves perspectives econòmiques, que no són precisament bones. Els problemes són tants i tan greus que fins i tot ells mateixos han d'advertir que el cost de la vida, la manca d'infraestructures i serveis públics, el col·lapse sistemàtic de cadenes de subministrament, l'enfrontament geoeconòmic o els conflictes imperialistes són riscos pel seu propi sistema.

Els defensors del lliure mercat acusen constantment els marxistes revolucionaris de malastrucs i catastrofistes. En aquest capítol del podcast #SocialismoOBarbarie analitzem detalladament la crisi històrica que viu el capitalisme i les seves conseqüències per a la lluita de classes mundial.

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01