El Corrent Marxista Internacional és una organització que defensa la necessitat d’acabar amb aquest sistema injust i decadent, anomenat capitalisme, i que defensa la històrica idea de la lluita i la revolució per a impulsar a la humanitat cap endavant. I, per a això, promou la filosofia del materialisme dialèctic, del marxisme, com a eina.

Després de 20 anys organitzant a joves i treballadors al País Valencià, i fomentant també l’organització i la lluita del Sindicat d’Estudiants, hem decidit donar un pas endavant i obrir un local en el barri valencià de Benimaclet com Casal Roig.

Aquest local, que disposa d’escaparata i d’ampli saló d’actes, serà la seu de Militant (Corrent Marxista Internacional), i també del Sindicat d’Estudiants i la campanya internacional de solidaritat amb Amèrica Llatina Mans Fora de Veneçuela. Comptarà, també, amb la Llibreria Marxista de la Fundació F. Engels, on es podrà adquirir a bon preu material clàssic del materialisme dialèctic, així com aportacions actuals des d’aquest punt de vista, i les nostres publicacions El Militante, Militant i Marxismo hoy.

A més, volem que el Casal siga un lloc de trobada, de debat per a la lluita, d’activitats com vídeo-fòrums, xerrades, etc.

 

Inaugurarem el Casal el 7 de juny, amb l’objectiu de festejar entre els nostres companys, amics i simpatitzants aquest pas endavant, però també amb la idea de presentar les nostres idees i activitats a la gent d’esquerres que vulga, i especialment a la gent del barri (estudiants o treballadors, naturals o immigrants). Comptem amb tu!

 

L’horari serà el següent:

19 hores-. Projecció del documental Lluís Llach, la revolta permanent (en català i castellà), de Lluís Danés, sobre la matança d’obrers a Vitòria l’any 1976, el concert commemoratiu i la manifestació de l’any 2006 i les experiències del propi cantautor català.

21 hores-. Presentació:

                * Miriam Municio presenta la Corrent Marxista Internacional.

                * Ulises Benito presenta el Casal Roig.

                * Intervé també Aniol Santo, de l’Executiva del Sindicat d’Estudiants.

22 hores -. A celebrar el Casal!

 

Casal Roig. Arquitecte Arnau 19 baix

Metro Benimaclet, parada de tramvia Vicent Saragossà

Telf. 96-133 91 20

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01