Totes i tots als carrers!

Des del Sindicat d'Estudiants, Lliures i Combatives i Esquerra Revolucionària volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat a les manifestacions convocades per la Coordinadora Estatal en Defensa del Servei Públic de Pensions per al pròxim 15 de desembre.

Tots els drets socials s'han conquerit als carrers mitjançant la mobilització, i no els abandonarem fins a aconseguir-los: governi qui governi els drets es defensen. Per això la lluita de les i els pensionistes és també la nostra lluita, la de totes i tots els joves i treballadors que volem acabar amb la precarietat i la misèria, que exigim una educació i sanitat públiques i de qualitat, la fi de la repressió als nostres drets democràtics i acabar amb la justícia patriarcal i la violència masclista.

Els joves i treballadors ens sentim profundament inspirats per la lluita en defensa d'unes pensions dignes i per la determinació que els i les pensionistes demostren en cada mobilització i batalla. Lluitar per les pensions dignes és lluitar per un present i futur dignes per a la majoria! Per això el proper 15D estarem de nou als carrers recolzant la incansable lluita per unes pensions dignes. Consulta aquí totes les manifestacions convocades i participa-hi!

Pensionistes i estudiants, units i endavant!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01