Prou xerrameca buida! Cal trencar ja totes les relacions amb Israel!

Clica aquí per accedir a la galeria de fotos

El diumenge 25 de febrer desenes de milers de persones a més de cent ciutats vam tornar a sortir als carrers per denunciar alt i clar el genocidi desfermat per l'Estat sionista contra els nostres germans i germanes palestines.

Més de quatre mesos d'ofensiva militar han convertit la Franja de Gaza en un territori arrasat i inhabitable, on la població martiritzada s'enfronta a una fam terrible. A més, més d'un milió i mig de palestins esperen amuntegats en condicions infrahumanes a Rafah, a la frontera amb Egipte, un nou atac que suposaria una nova catàstrofe humanitària sense precedents, i la consumació de la neteja ètnica.

Per aquests motius vam sortir massivament als carrers de Barcelona, Tarragona, Madrid, València, Saragossa, Sevilla, Bilbo i desenes de ciutats de tot l'Estat, però també per denunciar el paper còmplice de la comunitat internacional i del Govern espanyol. A Barcelona més de 20.000 persones vam baixar pel Passeig de Gràcia al crit de “Israel assassina, Europa patrocina” i de “Palestine will be free”, entre d’altres.

Un Govern del PSOE i Sumar que s'omple la boca de paraules i plora llàgrimes de cocodril sobre el patiment del poble palestí, però que a la pràctica, en els fets, continua venent i comprant armes a Israel, manté tots els llaços econòmics amb l'Estat sionista, i no considera que un genocidi justifiqui l'expulsió de l'ambaixadora i el cos diplomàtic israelià.

Les manifestacions d'ahir, nascudes des de baix, impulsades per desenes de col·lectius socials, sindicats alternatius de classe, i organitzacions de l'esquerra militant, van demostrar que desenes de milers lluitem i seguirem lluitant de forma conseqüent contra aquest genocidi i pel ple alliberament del poble palestí. Però només podem fer-ho sota un discurs i un programa conseqüent, i per això mateix la setmana passada no vam sortir als carrers a secundar la manifestació governamental del PSOE i Sumar, que no poden manifestar-se pel poble palestí i alhora continuar fent negocis amb els seus botxins sionistes. No som estúpids, ni permetem que se'ns manipuli!

Tant el Sindicat d'Estudiants, que va convocar dues vagues generals estudiantils contra el genocidi a Gaza, com Esquerra Revolucionària, vam estar ahir presents en les manifestacions amb amplis seguicis combatius, plens de joves i treballadors, àrabs i no àrabs, desplegant un discurs internacionalista de classe, contra el sionisme i els seus còmplices, contra EUA i la UE, contra les corruptes dictadures àrabs, contra el nostre Govern, i contra la passivitat completa del Tribunal Internacional de Justícia de l'ONU, les deliberacions de la qual de res serveixen per frenar la massacre.

En definitiva, per la revolució socialista a Orient Mitjà i el derrocament de l'Estat sionista, i apel·lant a continuar la batalla amb mobilitzacions massives, accions directes i aturades de solidaritat amb el poble palestí, assenyalant la passivitat vergonyosa dels dirigents de CCOO i UGT.

A la manifestació vam vendre desenes d'exemplars del nostre diari, ‘Militant’, amb una portada denunciant el genocidi i la col·laboració del Govern espanyol, i vam cridar els joves i treballadors a organitzar-se a les nostres files, tant al Sindicat d'Estudiants com a Esquerra Revolucionària.

Tal com venim explicant, l'únic aliat del poble palestí, som el jovent i la classe obrera de la resta del món, d'Europa i de l'Estat espanyol.

La força que tenim les i els treballadors és tremenda, i és el que pot frenar el genocidi i derrotar el sionisme i els seus patrocinadors imperialistes. Però per això necessitem estar més organitzats i construir les forces del comunisme revolucionari.

Alto al genocidi sionista! Visca la lluita de poble palestí! Per la revolució socialista a Orient Mitjà!

Uneix-te als comunistes revolucionaris!

Afilia't a Esquerra Revolucionària!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01