Ses illes

A finals de juliol el nou executiu del govern balear format pel PP ha anunciat una sèrie de possibles mesures per pal·liar la despesa que afecta a l'àmbit sanitari.

A les seves declaracions, el PP ha anat dibuixant un panorama econòmic de fallida, herència de l'antic govern a causa de la mala gestió dels recursos públics.

Llegeix més...
Les darreres setmanes ha estat notícia en els mitjans de comunicació estatals el cas Palma Arena i un dels seus més famosos protagonistes, l'expresident de les Illes balears i exministre de Medi ambient en l'època de José María Aznar, Jaume Mates.
Llegeix més...
Els col·lectius (i particulars) sotasignats exigim la immediata eliminació del monument feixista dedicat al creuer de guerra Franquista“Baleares” que actualment roman erigit al parc de Sa Feixina. Entenem que la permanència de simbologia feixista als nostres carrers és un agravi incompatible amb les idees democràtiques i el respecte que és mereixen les víctimes del franquisme i els seus familiars.
Llegeix més...
Full amb la declaració de Militant- Sindicat d'Estudiants sobre la situació a Spanair (Mallorca) dirigit als treballadors de l'empresa.
Llegeix més...

Concentració contra el paramilitarisme i els crims d’estat a Colòmbia

Dijous, 6 de març a les 20h. a la plaça Espanya (tocant de «Crèdit Balear»), Palma de Mallorca.

Convoquen: Movimiento de víctimas de crímenes de estado en Colombia y Colectivo de Colombianos refugiados en España capítuolo Baleares (Colrefe)

Col·laboren: CGT de les Illes Balears, Sindicat d’Estudiants, Militant Balears, Manos Fuera de Venezuela.

Llegeix més...

Des del Sindicat d'Estudiants i el Corrent Marxista Internacional Militant, seguim oferint el nostre suport a aquesta lluita. Contra la precarietat laboral que sofreixen els joves de les illes, especialment en una empresa pública com és el cas de IB3, gestionada amb diners públics.  El govern actual, triat pels treballadors en les darreres eleccions, va prometre resoldre els seus problemes laborals i ha de complir les seves promeses.  Els treballadors hauríem de recordar-se-les.  

ACUDEIX A LES CONCENTRACIONS :

Divendres 18 de febrer, a les 11:00  al Consolat de  Mar
Dimecres 23 de febrer, a les 11:00 Manifestació des del Consolat del Mar fins al local d'UM (C/Sindicat)

Llegeix més...
Els treballadors d'IB3-SALOM van decidir ahir, 7 de gener, convocar jornada de vaga per als propers 18 i 19 de gener. Publiquem el comunicat. Per a més informació accedeix al seu blog: http://ib3-salom.balearweb.net/post/44378 i l'E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Llegeix més...

REPRESSIÓ EN REMOLCANOSA

Tots els treballadors en vaga, excepte un, han estat acomiadats

ELS JUDICIS PER LES DEMANDES CONTRA ELS PRIMERS ACOMIADAMENTS SERAN EL PROPER DIA 18 DE GENER

Llegeix més...

 

“NO VOLVERÁN”

DVD-FORUM DIVENDRES 14 DE DESEMBRE A LES 20:00

(Jornades del dia internacional del migrat)

CASAL DE ASOCIACIONES DE INMIGRANTES

C. Eusebio Estada, 48 (junt a Gasolinera BP)

Palma de Mallorca

Organitza: MANOS FUERA DE VENEZUELA - www.manosfueradevenezuela.org, Col·labora: SINDICAT D'ESTUDIANTS www.sindicatdestudiants.org - www.sindicatodeestudiantes.org i MILITANT BALEARS - www.militant.cat

 

Llegeix més...

El Sindicat d’Estudiants de les Illes Balears convoca:
  XERRADA PÚBLICA per tal de celebrar

 90 ANIVERSARI DE LA REVOLUCIÓ D'OCTUBRE(1917-2007)

LA LLUITA PEL SOCIALISME, MES VIGENT QUE MAI!!!!

Intervindrà: Aniol Santo Anglès (Secretari General del Sindicat d'Estudiants de Catalunya)

Dijous 29 de Novembre a les 20 hores

CASAL DE JOVES -LLEVANT-

C. Pere d'Alcantara Penya, 10

Ciutat (darrera Banca March d'Avingudes)

 

Llegeix més...

Davant la decisió de l’actual Govern de les Illes Balears de continuar amb el projecte del PP de construir l’hospital de referència a Son Espases, les entitats socials sotasignats i molts de ciutadans i ciutadanes de Mallorca volem expressar que ens oposam, com al llarg de tots aquests anys, a aquest projecte, alhora que fem palesa la nostra protesta i el nostre desencís per l’incompliment flagrant d’una de les principals promeses electorals dels partits que conformen el Govern. Les raons són les següents: