El passat dilluns 17 de maig, Dia de les Lletres Gallegues, una marea humana va tornar a marxar sobre els carrers de Compostela. Aquest any, la celebració va estar totalment vinculada a la lluita contra el decretàs lingüístic del PP, que està a punt d'aprovar-se i suposarà una reculada de la llengua de Galícia en les aules del país.

La disposició a lluitar contra aquest atac ha tornat a evidenciar-se, amb 100.000 treballadors i joves abarrotant el casc històric de la ciutat. Allí van estar presents de forma activa els companys del Sindicato de Estudantes que han participat activament en la lluita contra el decret i en defensa de l'ensenyament públic.

El Corrent Marxista Revolucionària "O Militante" va estar present en aquesta manifestació, en la que distribuïm de forma reeixida un exemplar de" O Militante" (punxa aquí per a veure'l ) en el qual cridàvem a la convocatòria d'una vaga general de tota la comunitat educativa, incloent a l'escola concertada i l'educació superior, per a fer fora aquest decret reaccionari. També vam tenir una taula amb literatura marxista a la qual molts manifestants es van acostar a interessar-se pel nostre material.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01