Ja som més de 900 delegats sindicals i afiliats de totes les federacions de CCOO i de tots els territoris, els que ens hem sumat al Manifest GuanyemCCOO. Estem convençuts que en les properes setmanes serem centenars més, units en aquesta iniciativa per a la regeneració del nostre sindicat, per recuperar el seu compromís amb el sindicalisme de classe, combatiu i democràtic, abandonant la política de pactes i desmobilització que tant ens ha perjudicat.

Com a resultat del suport que aquesta iniciativa de la base del sindicat ha recollit, hem decidit fer un pas endavant per estendre-la i organitzar-nos millor. D'una banda, posarem en marxa la web www.ganemosccoo.org, en la qual puguem publicar les informacions, denúncies i salutacions que ens esteu fent arribar, que són molts i molt importants, així com totes les notícies d'interès relacionades amb la lluita obrera i la recuperació de CCOO per les i els treballadors. També hem obert un faceebok amb el nom de GanemosCCOO i un twiter amb el mateix nom.

D'altra banda hem decidit convocar una Trobada Estatal el 6 i 7 de desembre per debatre l'extensió d'aquesta iniciativa, i les perspectives generals per al nostre sindicat en un moment de canvi polític transcendental, de crisi capitalista i d'ofensiva sense treba des del govern i la patronal contra els drets socials. Fem una crida a tots els companys que s'han sumat al Manifest i a tots els que volen un canvi profund en el nostre sindicat, perquè assistiu a la Trobada, que se celebrarà el dissabte 6 de desembre (des de les 16.00h fins a les 21.00h) i conclourà el diumenge 7 de desembre (des de les 10.00h fins a les 13.00h). Per participar només cal inscríbirse emplenat el formulari que trobaràs al final d'aquesta nota. En els propers dies informarem del lloc on es desenvoluparà la Trobada a Madrid.

Finalment, des de GanemosCCOO us tornem a agrair tot el suport que estem rebent i us demanem que seguiu distribuint el Manifest a tots els companys, doncs hi ha milers d'afiliats que estan desitjosos d'imprimir un canvi de rumb a nostres CCOO.

Visca les CCOO!

Suma't al Manifiest

www.ganemosccoo.org

DESCARREGA EN PDF EL FULL DE CONVOCATÒRIA DE LA TROBADA

PER A PARTICIPAR EMPLENA ELS FORMULARIS I ENVIA´NS LES TEVES DADES

*

MATERIALS DE LA TROBADA

CASTELLANO
WORD-PDF

CATALÀ
WORD-PDF

EUSKERA
WORD-PDF

GALEGO
WORD-PDF