Recolza les idees del marxisme! Per 30 euros l’any accediràs a un 30% de descompte en tots els llibres del nostre catàleg

Durant anys tota la maquinària de propaganda ideològica de la burgesia s'ha posat al servei d'una ferotge campanya contra les idees del marxisme i del socialisme. Recolzant-se en el col•lapse de la URSS i l'estalinisme, els defensors del capital van entonar una suposada marxa triomfal, amb el seu model de lliure empresa, retallades i privatitzacions. Ens parlaven que la "democràcia", el creixement econòmic i la "civilització" contagiarien a tot el planeta en un nou horitzó de pau i prosperitat. Tots els crims del capitalisme van ser ocultats darrere de les bambolines, i no pocs intel•lectuals, entre els quals destacaven alguns amb credencials d’esquerres en la seva joventut, van contribuir entusiastament a aquest nou pensament únic. Fins i tot els líders de l'anomenada "nova esquerra" no van dubtar en enterrar per enèsima vegada el marxisme.

Però el somni utòpic d'un capitalisme de rostre humà s'ha convertit en una cruel malson. Quan una dura ofensiva sobre l'ocupació, els salaris i els drets democràtics encoratja una sortida a la crisi en benefici del capital financer i de més autoritarisme, ens cal aixecar una alternativa socialista conseqüent. El capitalisme no és el millor dels mons possibles, sinó un món que hem d’enderrocar si volem conquerir una vida que valgui la pena per a tota la humanitat.

Avui més és important que mai que les idees del marxisme revolucionari, del socialisme, siguin conegudes per una nova generació de joves i treballadors. L'arsenal teòric del marxisme, tot i les distorsions de la propaganda de la burgesia, i de la caricatura que va suposar l'estalinisme, segueix conservant tota la seva força.

La publicació dels textos de Marx, Engels, Lenin, Rosa Luxemburg, Trotski i molts més, juntament amb les aportacions de teòrics marxistes contemporanis, són els eixos de l'activitat de la Fundació F. Engels. Avui disposem de més 150 títols en el nostre catàleg, tota una proesa.

Per a arribar fins aquí hem comptat amb el suport de moltes persones que, amb la seva tenacitat i entusiasme, fan possible l'edició de milers d'exemplars dels nostres títols, així com l'organització de centenars d'actes públics per presentar les nostres edicions.

Ara és el moment de donar suport i reforçar la Fundació F. Engels. Per això t’animem a que et facis col•laborador de la Fundació mitjançant una aportació de 30 euros anuals. Amb aquest suport contribuiràs a la nostra tasca editorial i a més podràs gaudir d'una reducció del 30% en tots els llibres del nostre catàleg durant l'any (amb la renovació anual d'aquesta aportació gaudiràs de la reducció del 30% per sempre).

Col·laborant amb la Fundació F. Engels no fas caritat, ni filantropia, inverteixes en la millor de les empreses possibles: en la lluita pel socialisme contribuint al rearmament ideològic de l'esquerra.

Fes-te col·laborador de la Fundació F. Engels!

Fes-te col·laborador FENT CLICK AQUÍ i així poder enviar les teves dades i triar el mètode de pagament. Rebràs un codi personal en un termini de 24 hores, amb el qual ja podràs disposar de tots els avantatges de ser col·laborador de la Fundació F. Engels, accedint a tots els títols del catàleg per un 30% menys.

Si ho prefereixes, també pots enviar-nos les teves dades punxant aquí i omplint el formulari i fer l'ingrés o transferència de 30 euros al nostre compte corrent ES08 2038 1020 3360 0088 9446 amb el teu nom i cognoms, posant en el concepte "aportació anual col·laborador".

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01