El passat dimecres 14 de març es va portar a terme el judici per la denúncia que el treballador Ángel Malde va fer a la seva empresa, EMTE, per prestamisme laboral.  El mes que ve es farà un segon judici per una segona denúncia que va fer també l'Angel contra l'empresa  per acomiadament injustificat. Aquest primer judici ha estat aplaçat i possiblement s’unificarà amb el segon que serà el 16 d’abril.

     El cas d’Angel és un cas més d’acomiadament per persecució sindical. El company és afiliat a CCOO i resultava incòmode a l’empresa al posar en evidència, i denunciar, la situació dels subcontractats. Condicions que són de forma habitual pitjors que les dels treballadors de les empreses mares i que molts cops són destinats a fer feines dins l’empresa mare que corresponen a treballadors d’aquesta empresa i no de la subcontracta. En resum casos de prestamisme que es donen quotidianament.

    A l’entrada del judici alguns companys vam estar acompanyant a l'Angel. El Sindicat d'Estudiants que s'ha solidaritzat amb el company va repartir fulls informatius sobre la seva situació. També vam exposar una pancarta denunciant l’acomiadament i vinculant-lo a la creació d’una secció sindical intercontrates de CCOO, per unificar a tots els treballadors de les empreses subcontractades que es troben en igual situació. Seguirem informant de totes les activitats que portem a terme per defensar la readmissió d’Angel i per la formació de la secció sindical intercontrates que és la mateixa lluita.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01