Els estudiants recolzem les justes

reivindicacions dels treballadors de TMB

 

Barcelona, 3 de gener de 2008

Hem seguit amb especial atenció el desenvolupament de les jornades de vaga que esteu portant a terme per reclamar dos dies de descans setmanal. Volem en primer lloc mostrar el nostre recolzament incondicional a les vostres justes reivindicacions i felicitar-vos pel desenvolupament de la vaga.

És una bona demostració de la disposició a lluitar per part dels treballadors, a pesar del paper de fre i desmobilització que els dirigents sindicals de CCOO i UGT estan jugant lamentablement, per a desesperació de molts dels seus afiliats. Tot i això, l’èxit de les jornades de vaga reforça a aquells que lluitem per un sindicalisme combatiu, de classe i democràtic.

A través dels mitjans de comunicació burgesos la campanya d’intoxicació i mentires és intensa, com va succeïr en la vaga indefinida de fa varis anys també a TMB. Tracten de transmetre la imatge de les destroces i el vandalisme. Però es percep una certa desesperació en l’Ajuntament i la direcció de l’empresa, i això té una raó: la majoria dels joves i treballadors de Barcelona recolzen les vostres reivindicacions, i aguanten les conseqüències de la vaga. Aquesta és una de les claus per a que la vostra lluita culmini en victoria, el recolzament de la classe obrera, informant directament amb el repartiment de fills, enganxar cartells, manifestacions, xerrades,...

Després de l’èxit de les jornades de vaga, hem vist a la premsa que heu proposat un pla de lluita que contempla la possibilitat d’una vaga indefinida en el mes de febrer, coincidint amb la campanya electoral. Ara les pressions sobre els treballadors en vaga seran colosals, i és necessari prendre mesures decidides. Creiem que aquest és el camí, la pressió ha de continuar i augmentar per a doblegar a l’empresa.

El Sindicat d’Estudiants ens posem a la vostra disposició per al que necessiteu. Estem difonent amb les nostres limitats mitjans els motius i desenvolupament de la vaga, i ens comprometem a recolzar-vos en la mesura del que sigui possible.

 

Obrers i estudiants, units i endavant!

Visca la lluita dels treballadors de TMB!

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01