A continuació publiquem una crida conjunta de la campanya internacional de protesta contra la política de Donald Trump coincidint amb el seu jurament com a president dels EUA. Des Socialist Alternative als EUA, el Comitè per una Internacional dels Treballadors (CIT / CWI), Esquerra Revolucionària, Socialist Students als EUA i Gran Bretanya, el Sindicat d'Estudiants a l'Estat espanyol i el CEDEP (Comitè en Defensa de la educació Pública) a Mèxic, impulsarem tot tipus d'accions de protesta, incloent vagues estudiantils als EUA, assemblees de solidaritat i concentracions en instituts i Campus universitaris d'Europa, Llatinoamèrica, Àsia, Àfrica... i manifestacions davant les ambaixades i consolats nord-americans de tot el món. Participa en la resistència contra Trump! #ResistTrump

L'elecció de Donald Trump per al càrrec de President dels Estats Units representa un perill sense precedents per als treballadors, els joves i els oprimits, no només els EUA sinó a tot el món. Un multimilionari despietat com Trump ha anunciat la seva decisió de dur a terme polítiques racistes contra els immigrants, la comunitat llatina i musulmana -incloent mesures agressives de deportacions massives-, aplicar lleis contra els drets de les dones, instigar l'assetjament a la comunitat LGTBI i continuar emparant la violència policial contra la població negra. A més, Trump està preparant durs atacs contra el medi ambient, els sindicats i els drets dels treballadors, i retallades en serveis socials vitals com l'educació i la sanitat pública, que són part de l'estratègia d'austeritat imposada per la classe dominant a tot el món.

L'elecció de Trump ha estimulat als demagogs d'extrema dreta a tot arreu, i els seus atacs contra els musulmans i els refugiats que fugen de la guerra a Síria, fomentarà i augmentarà la persecució que ja pateixen a la resta del planeta. Amb el seu "America Primer", la política exterior de Trump, imperialista, reaccionària i nacionalista, desestabilitzarà encara més el món aguditzant els riscos globals de conflictes encara més sagnants.

Per totes aquestes raons, la solidaritat internacional i l'acció global coordinada dels treballadors i els joves seran un ingredient vital per combatre el racisme i el nacionalisme verinós de Donald Trump. Cal aixecar un gran moviment internacional de resistència des del primer dia, començant amb les celebracions del jurament de Trump com a President dels EUA.

Des Socialist Alternative als EUA, el Comitè per una Internacional dels Treballadors (CIT / CWI), Esquerra Revolucionària, Socialist Students als EUA i Gran Bretanya, el Sindicat d'Estudiants a l'Estat espanyol i el CEDEP (Comitè en Defensa de la educació Pública) a Mèxic, impulsarem el 20 i el 21 de gener tota mena d'accions de protesta, incloent vagues estudiantils als EUA, assemblees de solidaritat i concentracions en instituts i Campus universitaris d'Europa, Llatinoamèrica, Àsia, Àfrica ... i manifestacions davant les ambaixades i consolats nord-americans de tot el món.

Amb el lema #ResistTrump volem cridar a la solidaritat internacional dels treballadors i la joventut en la lluita contra l'austeritat i els atacs de la classe capitalista mundial. En el cas dels EUA, les protestes del 21 de gener -dia en què Trump pren possessió de la presidència- podrien ser les més grans que es recorden des de la guerra del Vietnam. Aixecar una mobilització massiva és el camí per infligir una derrota a Trump als EUA, i això actuarà com una inspiració per als treballadors, la joventut i els oprimits de tot el món.

Participa en les accions i mobilitzacions. Pots seguir les diferents convocatòries en els webs:

-      www.socialistalternative.org

-      www.socialistworld.net

-      www.esquerrarevolucionaria.net

-       www.sindicatdestudiants.net