És el moment de la lluita i l'organització! Uneix-te a Esquerra Revolucionària!

1. Perquè sota el capitalisme, mentre una minoria de banquers, especuladors i grans empresaris acumulen beneficis escandalosos, per al jovent i la classe treballadora només hi ha retallades, precarietat, salaris miserables, atur i un futur sense oportunitats.

2. Perquè cal acabar amb l'opressió nacional de Catalunya, Euskal Herria i Galiza, amb la monarquia corrupta i amb el seu entramat institucional al servei de l'Ibex35, i això implica la confrontació amb el sistema capitalista i el seu Estat. Cal basar-se en l’acció directa de masses i la batalla als carrers. L’alliberament nacional de Catalunya i la revolució socialista són indestriables. Els i les comunistes d’Esquerra Revolucionària lluitem per una república catalana socialista, per continuar i culminar la batalla de l’1 d’Octubre i tombar el règim del 78.

3. Perquè l’única manera de combatre l'amenaça de l'extrema dreta, de la reacció espanyolista i dels tribunals franquistes, a qui el nacionalisme espanyolista del PSOE i les polítiques de pau social no han fet més que enfortir, és amb la nostra organització i mobilització. No restablint ponts amb el règim del 78, ni confiant en un aparell estatal infestat de feixistes i reaccionaris, ni acceptant les polítiques de la burgesia catalana i espanyola. Els suposats “cordons sanitaris” de la mà de la “dreta democràtica” són una completa farsa, com veiem a tot al món. La classe dominant necessita les formacions d’ultradreta per a defensar el sistema capitalista davant del moviment obrer i la revolució. Per això les protegeix, finança i, donat el cas, les arma. La classe obrera i el jovent hem de basar-nos en les nostres pròpies forces, en la lluita de masses per a fer-los front en tots els plànols, amb un programa de classe i comunista.

4. Perquè l'experiència demostra que no podem conformar-nos amb votar cada quatre anys, que els drets es conquisten lluitant. Així ho hem fet des d'Esquerra Revolucionària, juntament amb les i els joves del Sindicat d'Estudiants i les companyes de Lliures i Combatives, impulsant mobilitzacions en defensa de l’educació i la sanitat pública, pel dret a l'autodeterminació, contra la violència masclista amb el moviment “No esteu soles” i la justícia patriarcal, contra l’LGTBI-fòbia, el racisme, el canvi climàtic i la repressió. I també en nombrosos conflictes obrers a Catalunya, defensant un sindicalisme de classe, combatiu i democràtic.

5. Perquè rebutgem la dictadura del capital financer que decideix sobre les nostres vides, i que el “sí que es pot” s'hagi convertit en “no es pot, els capitalistes no ho permeten”. Sabem que enfrontar els poderosos no és fàcil, però no tenim por a fer-ho. No ens resignem a viure en un món de misèria, explotació, guerra i barbàrie. Per això construïm un partit revolucionari, internacionalista i anticapitalista, en lluita per una societat socialista.

Uneix-te a les comunistes revolucionàries aquí!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01