Cal ocupar els carrers contra la massacre sionista i l'autoritarisme del Govern alemany!

Mentre l'Estat d'Israel comet un sagnant genocidi a la Franja de Gaza, a Alemanya el Govern i tots els partits de l'arc parlamentari, des d'AfD fins a Die Linke, mostren descaradament a quin costat estan: al costat del Govern sionista, colonialista i feixista de Netanyahu i contra el poble palestí.

Tota la premsa burgesa parla alarmada sobre el sorgiment d'un nou tipus de racisme, però no es refereixen a la brutal matança de nens palestins, ¡no!, sinó al que anomenen "antisemitisme islàmic". Quin cinisme! Només busquen poder justificar el genocidi contra el poble palestí!

La classe dominant està portant la sagnant guerra contra Palestina als carrers de les ciutats alemanyes, intensificant com mai abans la criminalització i la repressió contra tots aquells que mostrem la nostra solidaritat amb la lluita d'alliberament palestina, i que denunciem els crims de guerra que està portant endavant l'Estat sionista.

L'autoritarisme i la repressió fan un salt qualitatiu a Alemanya

La repressió està assolint actualment un nou nivell. Una etapa més en el desenvolupament de les tendències autoritàries i reaccionàries, que alimenten l'ascens d'AfD. Les manifestacions en solidaritat amb el poble palestí han estat prohibides arreu. I allà on s'intenten dur a terme, mitjançant reunions o concentracions, la policia no dubta a arrestar fins i tot menors utilitzant una violència brutal. Els palestins i àrabs que vesteixen el keffiyeh, el mocador palestí, o onegen banderes palestines són arrestats només per aquest motiu. Un vídeo[1] on apareix un jove estudiant que treu una bandera palestina en una escola a Berlín, i que és colpejat a la cara per un professor, ¡després de la qual cosa només l'estudiant va ser suspès!, ha causat un autèntic escàndol. En una escola de primària a Berlín es va distribuir entre les estudiants un qüestionari en què se'ls preguntava per les seves opinions polítiques sobre l'Estat d'Israel i la guerra contra Palestina, ¡a nenes i nens de 6, 7 o 8 anys!

La CSU, un dels partits de la dreta tradicional, ha proposat un programa de quatre punts segons el qual els sol·licitants d'asil i els immigrants haurien de ser deportats si no "es comprometen prou amb el dret d'Israel a existir", tornant a insistir, per justificar aquesta mesura pròpia de l'extrema dreta, en la mentida de l' "antisemitisme musulmà". I precisament ho fa un partit que recentment ha tancat files amb el viceministre-president de l'estat de Baviera, Hubert Aiwanger, del partit d'ultradreta bavaresa Votants Lliures, després de descobrir-se que va militar durant la seva joventut en organitzacions nazis obertament antisemites[2].

Paral·lelament a aquesta campanya completament racista, a la qual ara s'ha sumat Scholz i el seu Govern "progressista", plantejant la necessitat de "deportar a gran escala" davant "una situació d'inseguretat a Alemanya", també estem vivint una campanya massiva de propaganda sionista que ha penetrat entre sectors de l'esquerra reformista com Die Linke. Una campanya que reprodueix sense matisos les mentides obertes del Govern sionista, com la que el bombardeig de l'hospital Al Ahli a Gaza va ser causat per coets palestins. Mentides repugnants que només tenen un objectiu, justificar la guerra, la massacre, el genocidi del poble palestí!

Die Linke subscriu aquesta campanya de criminalització i fa front únic amb la dreta i la reacció

No ens sorprèn que la dreta o l'actual Govern alemany, encapçalat per l'SPD i Els Verds, donin suport a les atrocitats del sionisme. Des de fa molt de temps han donat suport als diferents Governs israelians en la seva neteja ètnica contra els palestins. El més greu no és aquesta posició, ni la repressió desfermada, sinó que trobin ressò en el si de l'anomenada esquerra "radical", de Die Linke, i en el si del moviment sindical.

En aquest context, un partit com Die Linke -amb el seu grup parlamentari al Bundestag i el seu enorme aparell financer i de personal- podria utilitzar tots els seus recursos, capacitats i projecció pública per convocar manifestacions en suport de la població palestina, guanyant-se el suport de milers de persones, de desenes de milers de palestins i àrabs que viuen a Alemanya, i de milers d'alemanys que veuen escandalitzats els crims de l'Estat d'Israel, la deriva autoritària de l'aparell de l'Estat i del Govern, i les campanyes racistes de deportació.

Però la direcció de Die Linke ha format una estreta aliança amb tots els altres partits de l'arc parlamentari, una política d'unitat nacional que es neguen a trencar. En lloc de ser l'únic partit del Bundestag que es posiciona amb els oprimits, Die Linke ha decidit signar declaracions a favor de la repressió, de la criminalització de la població palestina i àrab, i de justificació del genocidi sionista, incloent tant a la CDU com a AfD!! Els seus representants al Bundestag van votar a favor d'una resolució que, entre altres coses, demana deportacions racistes per delictes que puguin cometre's en el si de manifestacions i protestes, i la prohibició d'organitzacions palestines com la xarxa de solidaritat amb els presos palestins Samidoun[3].

La burgesia alemanya ataca els immigrants i reprimeix les protestes de solidaritat als carrers, i Die Linke hi participa!

Només amb la lluita als carrers podrem parar la massacre sionista i la repressió del Govern!

Malgrat aquesta bateria d'accions i mesures repressives, la indignació per la criminal actuació de l'Estat Israel, les imatges dels nens, dones i homes palestins assassinats a la franja de Gaza, però també a Cisjordània, i les imatges de manifestacions massives a tot el món, estan trencant amb aquest intent de criminalització produint-se, malgrat la prohibició, manifestacions massives també a Alemanya com la que hem vist aquest cap de setmana a Dusseldorf i a les quals s'han sumat i se sumaran altres ciutats.

Des d'Offensive (Esquerra Revolucionària a Alemanya) cridem a tota l'esquerra combativa i els moviments socials a respondre als carrers contra aquest intent de prohibir i criminalitzar les protestes i vagues en solidaritat amb la causa palestina. Resistència des de baix contra la repressió des de dalt!

La guerra de l'Estat sionista i de l'imperialisme nord-americà, amb la col·laboració de la UE, i l'intent de genocidi sobre els nostres germans i germanes de Gaza, està desfermant una nova onada en la lluita de classes a tot el món. Ens trobem davant d'una nova massacre, davant d'una nova barbàrie, que posa en evidència la podridura i decadència de tot el sistema capitalista. Però que també posa en evidència que els oprimits lluitaran i s'aixecaran per acabar amb les guerres imperialistes, amb l'opressió nacional que pateixen de forma brutal pobles com el palestí, i contra un sistema que només és capaç d'oferir barbàrie, misèria i patiment.

Uneix-te als comunistes revolucionaris i lluita amb nosaltres contra aquest sistema que només deixa guerra, explotació i destrucció!

 --

Notes

[1] Vídeo instagram

[2] Söder manté Aiwanger en el càrrec

[3] Entschließungsantrag

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01