Aquest 2024 es compleixen cent anys de la mort de V. I. Lenin. Des d’Esquerra Revolucionària volem commemorar aquest centenari girant la vista cap a la seua vida com a revolucionari internacionalista i teòric del marxisme, com a constructor i dirigent del primer Estat obrer i socialista de la història, i als seus últims combats en defensa de la democràcia obrera i contra la burocràcia.Aquest 2024 es compleixen cent anys de la mort de V. I. Lenin. Des d’Esquerra Revolucionària volem commemorar aquest centenari girant la vista cap a la seua vida com a revolucionari internacionalista i teòric del marxisme, com a constructor i dirigent del primer Estat obrer i socialista de la història, i als seus últims combats en defensa de la democràcia obrera i contra la burocràcia.

Malgrat les campanyes dels capitalistes i els seus mitjans de comunicació presentant Lenin com un dictador totalitari, i de les distorsions de l’estalinisme, l’obra i les idees de Lenin projecten llum sobre la lluita de classes en el moment actual, contra l’imperialisme i les seues guerres, i per a enfrontar l’avanç de l’extrema dreta.

Us convidem a tothom a participar en les actes públics que celebrarem a CATALUNYA i el PAÍS VALENCIÀ per a reivindicar l’immens llegat militant del revolucionari rus i la vigència del seu pensament en cada lluita d'avui.

VALÈNCIA: 

Dijous 2 de maig 18h: Facultat de Filosofia de la UV (Blasco Ibáñez) al Saló de Graus

Divendres 3 de maig 19h: Ca Revolta (Carrer de Sta. Teresa, 10, Ciutat Vella)

BARCELONA:

Divendres 3 de maig a les 18:30h: Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79)

TARRAGONA:

Divendres 17 de maig a les 18h: Espai Jove Kesse (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12-14)


Uneix-te a les forces del comunisme!

Organitza’t amb Esquerra Revolucionària!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01