Activista socialista i en defensa dels drets de les dones: la seva vida corre perill si és retornat al Pakistan

El company del CIT/CWI, Zahid Baloch, es troba en un centre d'internament per a refugiats a Trandum, Noruega. L’hem pogut visitar el 14 de Març després d'una setmana sense cap contacte. La Comissió Sueca d'Immigració i la policia fronterera el va deportar a Noruega violant totes les lleis i reglaments existents, entre elles que el seu representant legal no fos informat sobre aquesta deportació.

La deportació s'ha dut endavant tot i les serioses advertències manifestades pel metge de Zahid sobre el seu estat de salut. Li van confiscar el seu telèfon mòbil, i emmanillat el van deportar a les 7 del matí. Ara està tancat en una cel·la a Trandum, de la qual només li està permès sortir durant 15 minuts al dia.

Zahid té només una setmana per a recórrer la sentència, dictada fa tres anys, que ordenava la seva deportació al Pakistan. Fem una crida perquè s'enviïn noves protestes davant el risc que pugui ser enviat al Pakistan, d'on va fugir de la tortura i de la seva possible mort.

Per conèixer més sobre el cas de Zahid remetem al següent link:

http://esquerrarevolucionaria.net/index.php/internacional-2/europa/10860-suecia-llibertat-immediata-per-zahid-baloch

Cal impedir la seva deportació! Enviem protestes contra aquesta injustícia!

Carta model de denúncia:

No a l'expulsió de Zahid Baloch!

Zahid Baloch necessita asil polític. És un dels dissidents polítics més conegut arreu del món enfront del règim de Balutxistan (Pakistan), on l'exèrcit pakistanès assassina amb impunitat i oprimeix de manera brutal a l'oposició. El cas de Zahid Baloch i la situació de repressió existent al Balutxistan han estat denunciats en moltes ocasions ja davant la Comissió de Drets Humans de l'ONU a Ginebra.

Zahid ha descrit la situació existent a Balutxistan en nombrosos discursos en manifestacions, reunions i actes públics, així com mitjançant articles periodístics i a través d'internet. La vida de Zahid Baloch està amenaçada. El seu pare va patir una pallissa tan brutal que gairebé mor, com a conseqüència de les activitats polítiques de Zahid.

Zahid Baloch és un militant revolucionari socialista i defensor dels drets de les dones, la qual cosa l’ha suposat ser amenaçat per part de radicals d'extrema dreta al Pakistan.

D'altra banda, ha patit dos atacs de cor i necessita cures regulars conseqüència de l'estrès posttraumàtic fruit del seu temps a la presó al Pakistan i de les tortures que va patir durant aquest període.

Exigim:

Aturar immediatament la deportació i expulsió de Zahid Baloch!

Asil polític per Zahid Baloch!

Demanem que s'enviï aquesta o altres cartes de protesta indicant nom, cognoms, document d'identitat i signatura, a la següent adreça: Directori d'Immigració de Noruega: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Amb còpia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01