uneteMovilmex 01
bannerafiliacion2 01


Galeria de fotos i vídeos

La solidaritat internacionalista contra el genocidi sionista a Gaza és imparable. Aquest dissabte 20 de gener, més de mig milió de persones prenem els carrers de 91 ciutats a la primera convocatòria coordinada estatalment des de les vagues estudiantils organitzades pel Sindicat d'Estudiants a l'octubre i novembre. Un pas endavant fonamental per redoblar la pressió sobre el Govern espanyol que ha donat mostres d'un doble llenguatge i una hipocresia inacceptable.

70.000 manifestants desbordaven el Passeig del Prado a Madrid, 50.000 persones a Barcelona, 30.000 a València, desenes de milers més a Màlaga, a Xixón, a Sevilla, a Vigo, a Saragossa… la llista és aclaparadora. A moltes d'elles els i les militants d'Esquerra Revolucionària i el Sindicat d'Estudiants hem organitzat seguicis molt combatius, i distribuïts centenars d'exemplars del nostre diari El Militant dedicat a la massacre a Gaza.

La mobilització del 20 no n'és cap detall. S'ha intentat bloquejar i acabar amb aquest moviment de totes les formes possibles de llarg a llarg del món: mitjançant la repressió, la criminalització de les protestes, la il·legalització de qualsevol simbologia palestina, la manipulació i les mentides dels mitjans de comunicació i de l'extrema dreta recolzant el sionisme... Totes les maniobres han caigut en sac foradat, inclòs el doble llenguatge del Govern del PSOE i Sumar que ha intentat sufocar lluita popular amb un discurs que en aparença denuncia el genocidi, mentre a la pràctica se segueix col·laborant en tots els fronts amb el Govern feixista i supremacista de Netanyahu.

Com milers de veus cridem: “PSOE, Sumar, prou de complicitat”. El Govern de PSOE i Sumar està jugant un paper evident de permetre el genocidi i ja ha de rectificar. S'han de trencar les relacions polítiques, econòmiques i militars amb l'Estat d'Israel!

Els ministres i ministres del PSOE, IU, PCE i Sumar, pensen que la gent és tonta. Són més de tres mesos de paraules buides, de llàgrimes de cocodril, de promeses i discursos des de la poltrona. Però la realitat és concreta i és que aquest Govern ha tingut més de 100 dies de genocidi i neteja ètnica per trencar relacions amb el feixista de Netanyahu.

La hipocresia del Govern espanyol és avui més evident que mai. L'única ajuda real i efectiva per al poble palestí és la de la mobilització social massiva i ascendent a tot el món, i en el cas de l'Estat espanyol assenyalant en primer lloc la responsabilitat del Govern i el silenci vergonyós de les direccions dels sindicats CCOO i UGT. Hi ha motius i força de sobres. No podem permetre aquest holocaust en viu i en directe. Prou paraules. El pas següent en la lluita ha de ser una vaga general contra el genocidi a Gaza que suposi un salt de qualitat en aquest poderós moviment de solidaritat, internacionalista i antiimperialista.

PSOE i Sumar: prou de complicitat amb el sionisme!

Fi de les relacions amb Israel JA!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01