El món s'enfronta a la major catàstrofe sanitària, social i econòmica des de la Segona Guerra Mundial. Centenars de milers de morts i milions de contagiats, continents sencers condemnats a baixar encara més en l'escala de la misèria, i la classe obrera de tot el món sotmesa a la xacra de l'atur massiu i la pobresa creixent.

Res d'això era inevitable com ens volen fer creure. La causa d'aquesta hecatombe no és un virus, sinó la dictadura del capital financer que subordina els recursos econòmics als seus mesquins interessos. Mentre el treball assalariat i la ciència produeixen avenços tecnològics sorprenents, i béns i serveis suficients per a satisfer qualsevol necessitat humana, tota aquesta força creadora ha estat insuficient a per salvar vides ja que serveixen a una sola finalitat: acréixer els beneficis del gran capital. La societat en el seu conjunt paga un tribut intolerable a aquesta plutocràcia parasitària.

El sistema no serveix. Però no es pot transformar la societat assumint els mètodes corromputs de la burgesia, que no són més que l'art de la mentida. Les organitzacions que actuen com el flanc esquerre de l'ordre establert, blanquejant les seves polítiques i renunciant a la lluita de classes, li donen l'esquena a la història i al futur.

La revolució socialista és una necessitat. La nacionalització dels recursos productius i financers, sota la gestió i el control democràtic de la classe treballadora, permetria la planificació racional i sostenible de l'economia. Es podrien garantir unes condicions de vida decents per a totes i tots, una educació i sanitat públiques de qualitat, el dret a un habitatge assequible, ocupació digna sense precarietat i posaríem fi a la degradació de l'entorn.

A tots i totes les que sentiu i compartiu la necessitat de posar fi a aquesta barbàrie, us convidem a sumar els vostres esforços als nostres, unir-vos a Esquerra Revolucionària i construir el partit de la revolució socialista a Catalunya, al conjunt de l'Estat espanyol i a tot el món.

És l'hora de l'organització i la lluita!

Afilia't a través del web o trucant als nostres telèfons, i contribueix econòmicament fent una aportació al nostre compte: ES82 2100 0734 1002 0015 7980, o mitjançant bizum al número 629 724 830


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01