NOM I COGNOMS

ORGANITZACIÓ SINDICAL/PARTIT/MOVIMENT SOCIAL *

Llibertat pels joves d’Altsasu!

Prou ja de muntatges policials!

Els sotasignats volem traslladar tot el nostre suport i solidaritat als joves d’Altsasu, víctimes d’un muntatge policial al més pur estil franquista, als seus familiars i amics i a la plataforma Altsasu Gurasoak.

Els 8 joves d’Altsasu han estat els caps de turc d’una campanya de la dreta i l’aparell de l’Estat que pretén criminalitzar el jovent d’Euskal Herria i tots aquells i aquelles que aixequen la seva veu contra l’opressió. No són els únics. La justícia al servei dels poderosos ha organitzat en els últims anys nombrosos muntatges judicials que han portat a l’exili i a la presó a molts lluitadors socials, sindicalistes, militants de l’esquerra combativa, d’organitzacions independentistes i treballadors de la cultura, que no fan una altra cosa que defensar els drets  d’expressió, organització i manifestació davant la deriva autoritària de l’Estat espanyol.

Unim la nostra veu a la dels centenars de milers que s’han mobilitzat en els darrers anys en carrers de Iruña i Altsasu, exigint al govern espanyol l’alliberament immediat dels sets joves empresonats injustament, la retirada dels càrrecs de terrorisme que cop rere cop tracten d’imposar, la depuració dels elements franquistes de la judicatura i la fi dels muntatges policials.

LOCALITAT/PAÍS


* Si no pertanys a cap organització escriu CAP

PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01