Per al proper dijous dia 24 d'abril, a les 20,00 hores i davant la Delegació del Govern (carrer Constitució, 4, de Palma), la CGT de les Illes Balears ha convocat una CONCENTRACIÓ en suport als companys de REMOLCANOSA, del Port de Palma, que ja duen més de 10 mesos en Vaga, en defensa dels seus drets.

La sentència, recentment coneguda, de l'anul·lació de dos acomiadaments de treballadors en Vaga ha estat una passa positiva, però hi ha un altre company acomiadat pendent de judici, i les reivindicacions que varen motivar la convocatòria de la Vaga encara estan per atendre, per part de l'empresa.

És per això que volem fer una crida a la solidaritat amb aquests company en lluita. Una crida als afiliats i afiliades de la CGT, a les entitats socials i ciutadanes de Mallorca, i a totes les persones compromeses en la defensa dels drets laborals i socials, perquè el proper dijous dia 24 ens apleguem davant la Delegació del Govern, per exigir la responsabilitat del seu titular, Sr. Socias, i de la resta de representants institucionals, en aquest conflicte. Els representants governamentals fan ulls grossos davant la conducta empresarial (servei d'ínfima qualitat, violació empresarial del Decret de serveis mínims, manca de drets laborals, etc), perllongant i desequilibrant de manera injusta el conflicte laboral.

SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS DE REMOLCANOSA!!

READMISSIÓ DE TOTS ELS ACOMIADATS!!

LA LLUITA CONTINUA!!

Tots i totes, dia 24 a les 20,00 hores, davant Delegació del Govern!!

 

(Compte de solidaritat: 2051 – 0016 – 68 – 1070004050)

Salut, 

CGT-BALEARS

Secretaria d'Acció Sindical

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01