IR SP CWIEntre el 20 i 22 de setembre es van reunir a Londres representants de les dues organitzacions per mantenir una extensa discussió sobre la situació internacional i els esdeveniments a l'Estat espanyol, Anglaterra i Gal·les. A més d'aquests debats, molt productius, es va celebrar una reunió àmplia amb els membres de la direcció de l'SP a Anglaterra i Gal·les. Al costat de les discussions sobre perspectives es van tractar en profunditat les tasques i tàctiques necessàries per construir, nacional i internacionalment, organitzacions socialistes combatives.

Durant aquests dies de reunió va quedar clar que hi ha punts molt importants d'acord sobre totes aquestes qüestions, suficients per iniciar amb entusiasme un procés de debat i col·laboració més ampli entre les dues organitzacions sobre una base política de principis. Això no implica un acord en cadascun dels detalls o qüestions, sinó respecte a l'anàlisi política principal, els mètodes i les tasques necessàries a què s'enfronten la classe obrera i els socialistes revolucionaris, nacional i internacionalment. També és important que la militància i la direcció de cada organització es coneguin a fons.

Aquestes reunions i debats han estat molt positius i representen un pas endavant important per a ambdues organitzacions. Per seguir avançant en aquest procés hem acordat un seguit de visites i intercanvi de materials polítics que es desenvoluparan en els propers mesos.

 

22 setembre 2016