Contra el feixisme lluita i organització!

El dissabte 20 d'agost va finalitzar la Fira de Màlaga i milers de joves han passat per les casetes del Sindicat d'Estudiants i Esquerra Revolucionària. Aquell mateix dia també, a les quatre del matí, un grup de feixistes va entrar a les nostres casetes organitzant una provocació greu. Els companys i companyes van respondre amb contundència, envoltant-los per impedir l'agressió i frustrat els plans. No és la primera vegada que això passa, però sempre s'estavellen contra la nostra determinació per fer-los front.

Les casetes del Sindicat d'Estudiants, Lliures i Combatives i Esquerra Revolucionària s'han tornat a convertir en un espai segur, lliure de masclisme, racisme i agressions al col·lectiu LGTBI. Són fruit d'un ardu treball polític d'anys en defensa de l'escola pública i dels drets del jovent, la dona i la classe treballadora. Als carrers, a les vagues, als conflictes socials hem aconseguit construir una forta influència i que milers de joves s'identifiquin amb el nostre missatge combatiu i revolucionari, i amb el programa antifeixista, anticapitalista i internacionalista que defensem.

Precisament per aquestes raons des de fa dècades les nostres casetes estan al punt de mira de les bandes feixistes. Aprofiten celebracions així per atacar els militants de l'esquerra combativa i les organitzacions més representatives. En totes les agressions que hem patit sempre hem respost amb la màxima duresa a aquesta morralla, i no poques vegades hem comprovat com l'aparell de l'Estat, la policia i els jutges els protegeixen i brinden una impunitat total.

Aquest any, novament, els feixistes s'han tornat a passejar pel Real de la Fira amenaçant o agredint directament els que consideren un objectiu, davant la indiferència de l'ajuntament i la complicitat dels comandaments policials. Molts d'aquests feixistes també són contractats com a porters a les casetes de conegudes discoteques. De fet, l'assassí del jove Pablo Podadera ha estat treballant com a porter d'un d'aquests tuguris, tal com s'ha denunciat a les xarxes socials. Aquesta impunitat de què gaudeixen els encoratja.

I com dèiem al principi, el darrer dia de Fira vam patir una provocació quan tres feixistes, als quals ja hem denunciat en diferents ocasions, van anar a la nostra caseta a assetjar-nos, amenaçar-nos i agredir-nos. Però es van trobar amb el formó de la seva sabata.

L'actuació decidida del nostre servei d'ordre, així com del conjunt dels joves que eren a la nostra caseta, va aconseguir que no poguessin provocar la baralla que tenien al cap, i que la policia al final, tard i molt suaument, per descomptat, els tragués de la nostra caseta mentre centenars de persones cridàvem: No passaran!

Hem repel·lit aquest atac però volem dir alt i clar que aquests energúmens tenen protectors i patrocinadors: l'Ajuntament del PP, la subdelegació del govern, la Policia Nacional i el conjunt de l'aparell de l'Estat, que els atorga protecció total per a les seves actuacions.

Des del Sindicat d´Estudiants, Lliures i Combatives i Esquerra Revolucionària no dubtarem a seguir defensant-nos d´aquests atacs com sempre ha fet la classe obrera, amb organització, mobilització massiva i màxima contundència. Al feixisme no se'l discuteix, se'l combat.

Us deixem amb un parell de vídeos que mostren la gosadia i la determinació dels companys contra els feixistes. Clica per visualitzar-los aquí i aquí.

Fora feixistes de les nostres festes!

No passaran!

  


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01