Galeria de fotografies i vídeos

Clica aquí per a veure el míting de la nostra companya Coral Latorre

A Coruña, Vigo, Ferrol, Lugo, Ourense, Pontevedra, Madrid, Barcelona, Tarragona, Reus, Girona, Bilbo, Gasteiz, Sevilla, Màlaga, Granada, Almeria, Cadis, Huelva, Oviedo, Gijón…

Desenes de milers de goles han retronat avui als carrers de tot l'Estat. Justícia per al Samu! Aquí estan els antifeixistes! Els carrers seran sempre nostres! Fora feixistes dels nostres barris! Aquí està el moviment trans!
Una demostració de força, de determinació i voluntat per a frenar i aixafar als que ens estan matant, als que vomiten l’odi masclista, homòfob i transfòbic, i que compten amb la protecció de l'aparell de l'Estat, la policia, la judicatura i els mitjans de comunicació.

Igual que va ocórrer amb la infame sentència de La Manada de Pamplona, avui la indignació i la ràbia s'ha fet present contra aquest sistema opressiu i els seus defensors. També contra aquells que el blanquegen des del govern central permetent que aquests crims passin amb total impunitat.

I el que diem no és cap exageració frívola o sectària. Aquesta mateixa tarda en finalitzar la marxa de Madrid amb 40.000 assistents, els antidisturbis dirigits per la delegada del PSOE a Madrid i el ministre Marlaska han carregat violentament contra centenars de joves. Aquesta és la policia del govern central: guant seda amb els nazis, cops de porra per als joves que ens manifestem pacíficament exigint justícia per al Samu.

En aquesta jornada històrica les companyes i companys de Lliures i Combatives, Esquerra Revolucionària i el Sindicat d'Estudiants hem estat en primera línia de la batalla. Per Samu, per totes les víctimes del feixisme i del sistema.

Ni un pas enrere.

Volem ser el que som!

Judici i càstig exemplar per als assassins del Samu!

Aixafarem el feixisme amb la lluita als carrers!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

lenin

banner ffe

bannerafiliacion2 01