XERRADES-DEBAT DIMARTS 27 D’ABRIL
BARCELONA
 Davant la crisi del capitalismeles idees del marxisme més vigents que maiPresentació del MANIFEST COMUNISTA Fa més de 160 anys, Karl Marx i Friedrich Engels van assentar les bases del marxisme o socialisme científic. Encara que amb la caiguda  del Mur de Berlín, els defensors del capitalisme  van tractar de donar per  mortes les idees del marxisme, la crisi actual  del capitalisme i  els atacs que esta patint la classe obrera a tots  els racons del planeta estan demostrant  que parlar de lluita  entre classes o de Revolució socialista té avui dia plena vigència i necessitat. Atacs als treballadors i rescats multimilionaris als bancs, conflictes i guerres a mig món... Per a cada cop més joves i treballadors es fa evident que el capitalisme no funciona. Necessitem una alternativa: tornar a les idees de Marx. dimars 27 d’abril a les 19.00 horesCasal Marxista, seu Sindicat d’Estudiants, Reina Amàlia 6, baixos esquerra. Barcelona.
Metro Paral·lel o Sant Antoni.
 DIVENDRES 30 D’ABRILCORNELLÀ Retalls a l’educació pública, atacs a les pensions,contareforma laboral, EROs,Quin model sindical necessitemper defensar els interesos de la classe obrera? El govern ja va anunciar una cotrareforma de les pensions, allargant l'edat de jubilació, també estan preparant una contrareforma laboral. D'altra banda, l'educació pública és en greu perill. A Catalunya els mestres han demostrat al carrer el seu rebuig a la política del Departament d'apostar per l'educació privada i de retalls de la inversió. Tanmateix, davant de tots aquests atacs la resposta dels sindicats està sent molt tèbia. No es donen totes les condicions per convocar una vaga general en defensa de la classe obrera? Quins són les causes per les quals els sindicats continuen apostant pel "diàleg social" en comptes de per la mobilització? Avui més que mai és necessari un sindicalisme de classe i combatiu. divendres 30 d’abril a les 18.30 horesCRAJ-Centre de Recursos Juvenils. c/ Mossèn Andreu, 17, Cornellà.
Metro Gavarra o Sant Ildefons
 Sindicat d’Estudiants: www.sindicatdestudiants.net · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · 933.248.325 · www.sindicatodeestudiantes.netCorrent Marxista Militant: www.militant.cat · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  · 933.298.921 · www.elmilitante.net