Per la república catalana del poble, els treballadors i el jovent

Esquerra Revolucionària és una organització anticapitalista, marxista i internacionalista, que lluita per la transformació socialista de la societat. Defensem un programa revolucionari per acabar amb l'ofensiva espanyolista i repressiva de l'Estat centralista i el bloc monàrquic del 155. Per això considerem fonamental que el moviment d'alliberament nacional de Catalunya no es subordini a la burgesia catalana ni a les seves organitzacions. Si volem conquerir una república catalana dels treballadors i el jovent, i aconseguir la llibertat dels presos polítics, hem de derrotar el règim capitalista del 78 i els partits que el sustenten o l’intenten reformar.

Des d'Esquerra Revolucionària considerem fonamental trencar amb la pau social imposada pels aparells de CCOO i UGT, per això intervenim en el moviment obrer defensant un sindicalisme de classe, combatiu i democràtic. Impulsem la lluita dels moviments socials i del jovent per un futur digne, sense precarietat ni salaris de misèria, sense desnonaments i sense retallades. Organitzem activament el Sindicat d'Estudiants, les vagues i manifestacions per un ensenyament públic digne, de qualitat i gratuït. També som part del moviment d'alliberament de la dona treballadora, construint la plataforma Lliures i Combatives i un feminisme revolucionari i anticapitalista.

Com a marxistes revolucionaris som internacionalistes, i unim les nostres forces a la dels oprimits de l'Estat espanyol i d'arreu del món: formem part del Comitè per una Internacional dels Treballadors, que agrupa partits i organitzacions revolucionàries en més de 40 països dels cinc continents.

Ara més que mai necessitem una Esquerra Revolucionària forta.

Afilia't i construeix Esquerra Revolucionària al teu centre d'estudis, al teu lloc de treball, al teu barri!

• No a l'ofensiva franquista contra Catalunya. Fora el 155! Llibertat immediata i sense càrrecs de tots els presos polítics! Sobreseïment i anul·lació de totes les causes judicials pendents.

• Plens drets democràtics d'expressió, reunió i organització. Derogació de la Llei Mordassa.

• Derogació de les contrareformes laborals i de les pensions. Pensió y salari mínims de 1.100 euros. Reducció de la jornada laboral a 35 hores setmanals sense reducció salarial.

• Prohibició dels desnonaments per llei. Parc d’habitatge públic per a totes les famílies treballadores amb lloguers socials.

• Derogació de la LOMCE, la LEC i el 3+2. Ensenyament públic digne, democràtic i gratuït des d'infantil fins a la universitat.

• Dret a la sanitat pública digna, gratuïta i universal.

• Contra el patriarcat i tot tipus d'opressió i violència masclista contra les dones.

• Contra l'opressió de la comunitat LGTBI.

• Solidaritat amb els refugiats: ni contingents, ni camps d'internament, ni CIEs. Nativa o estrangera, la mateixa classe obrera!

• Remunicipalització dels serveis públics privatitzats, ampliant les plantilles i respectant els drets laborals.

• Nacionalització de la banca i els sectors estratègics de l'economia, per a rescatar les persones.

• Com va escriure Marx als treballadors anglesos respecte a la lluita dels seus germans irlandesos: "Un poble que oprimeix un altre mai podrà ser lliure". Per la república socialista de Catalunya i la república socialista federal, basada en la unió lliure i voluntària dels pobles i nacions que composen actualment l'Estat espanyol i que així ho decideixin.

Pots afiliar-te a Esquerra Revolucionària escrivint-nos al nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., mitjançant el nostre web, trucant-nos al telèfon 93 324 83 25, o a la nostra seu de Barcelona al Carrer Reina Amàlia nº6 baixos.


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01