COP D'ESTAT A HONDURES, BASES DELS EUA A COLÒMBIA, CAMPANYA MEDIÀTICA CONTRA HUGO CHÁVEZ

PROU DE MANIPULACIÓ INFORMATIVA. SOLIDARITAT AMB LA REVOLUCIÓ A L'AMÈRICA LLATINA

Intervindrà Pablo Cormenzana, dirigent del FRETECO (moviment de fàbriques ocupades a Veneçuela) i autor del llibre 'La batalla de Inveval'

Amb la participació de la cònsol de la República Bolivariana de Veneçuela a Barcelona, Marcela Khan

BARCELONA

6 de novembre, divendres· 18:30 Sala de Conferències de Cotxeres de Sants, c/Sants, 79 -  Metro Pl.Sants. 

TARRAGONA

7 de novembre, dissabte · 11:00 Centre Cívic de Torreforta, carrer d'Amposta S/N 

 

A partir del 26 d'octubre i fins el 8 de novembre el Corrent Marxista El Militante, junt amb la Campanya de solidaritat internacional amb Amèrica Llatina "Manos Fuera de Venezuela" i el Sindicat d'Estudiants ha organitzat una gira per l'Estat espanyol amb Pablo Cormenzana, dirigent sindical de fàbriques ocupades i sota control obrer a Veneçuela i autor del llibre “La Batalla de Inveval. La lucha por el control obrero en Venezuela”, editat per la Fundació Friedrich Engels el març de 2009.


Pablo Cormenzana va néixer a l'Uruguai i viu a Veneçuela des del 1976. És enginyer civil i advocat de professió. Milita  al Corrent Marxista Revolucionari des del 2004 i al PSUV des de la seva fundació l'any 2007. Ell ens portarà la veu dels treballadors veneçolans en lluita per completar la revolució al seu país en línies socialistes; ens explicarà de primera mà els avenços socials de la revolució i també les dificultats en les quals es troba. Especialment la lluita de la classe obrera contra tot l'entramat burocràtic que intenta sabotejar i  frenar la iniciativa de les masses, les seves ocupacions de fàbriques, les experiències de control obrer i la seva extensió.


Us fem una crida a tots a participar en aquests actes perquè serà una oportunitat per a tots els treballadors i joves d'esquerres d'armar-nos d'arguments per combatre les manipulacions interessades que tots els dies hem d'escoltar en els mitjans de comunicació sobre aquest procés revolucionari, que s'està estenent per tot el continent llatinoamericà.