Punxa aquí per veure la galeria de fotos

Avui ha començat el judici de l’1-O, un judici farsa que pretén alliçonar el poble de Catalunya i aixafar les aspiracions de centenars de milers de posar fi al malson del règim del 78 i la monarquia borbònica, la justícia masclista, els desnonaments i les retallades socials.

Des del Sindicat d’Estudiants ho hem dit alt i clar: la lluita als carrers és l’únic camí per vèncer, i per això hem rebut el començament del judici als carrers, reclamant la llibertat dels presos polítics i defensant avançar en la lluita republicana, en una jornada de vaga general estudiantil a tota Catalunya, amb mobilitzacions a Barcelona, Tarragona i altres localitats del territori.

Aquest 12F és un punt de partida: la lluita continua aquesta tarda amb les concentracions convocades arreu del país, en la manifestació de Barcelona del proper dissabte 16 de febrer i en la vaga general del dijous 21 de febrer.

Cap confiança amb els tribunals del règim del 78! Cap confiança en la Comissió Europea! La única manera d’aturar la repressió franquista i derrotar l’extrema dreta és amb la mobilització als carrers i construint la República catalana dels treballadors/es i el jovent, que serveixi d’impuls per la lluita contra les polítiques de dretes i el capitalisme de la resta de l’Estat i Europa!

Llibertat presos polítics!

Els carrers seran sempre nostres!

Uneix-te al Sindicat d’Estudiants!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01