La classe treballadora està vivint moments transcendentals. Amb més d'un milió de morts a tot el món, 32 milions de contagiats, una sanitat pública arrasada i una desocupació de masses estenent-se amb rapidesa, la pandèmia del Coronavirus ha despullat la catàstrofe a la qual ens arrossega el capitalisme.

La situació a l'Estat espanyol també és explosiva. Mentre la patronal intensifica la seva ofensiva tancant empreses, acomiadant a mansalva i reduint salaris, el PP, Cs i Vox confinen els barris obrers a Madrid, retallen fins a l'os la sanitat i l'educació pública en benefici de la privada allà on governen, i es recolzen en l'aparell de l'Estat per rellançar els seus atacs contra l'esquerra.

En aquestes circumstàncies, les crides a la unitat nacional han deixat clar que només serveixen per encoratjar als nostres enemics de classe i fer-los concessions injustificables des d'un punt de vista d'esquerres (com els 100.000 milions lliurats a l'IBEX 35 i la banca). D'altra banda, l'estratègia de pacte social i desmobilització dels aparells de CCOO i UGT ha estat decisiva perquè la CEOE pugui sentir-se tan confiada i hagi arribat tan lluny. Però no té per què ser així!

A hores d'ara és més urgent que mai aixecar la bandera d'un sindicalisme combatiu, democràtic, de classe i assembleari, que es basi en la força del moviment obrer, que reforci la seva consciència i capacitat d'organització. Només d'aquesta manera podrem frenar els abusos dels empresaris, defensar l'ocupació i els salaris, i conquerir nous drets.

Per aquestes raons us convidem a totes i tots a participar el dissabte 24 d'octubre a la nostra Trobada Estatal online, des de les 10.00h a les 13.30 h, i debatre sobre el moment polític i sindical que travessem, compartir les diferents experiències de lluita obrera on hem intervingut, i situar-nos davant els grans reptes que tenim per davant per enfortir un sindicalisme de combat.

Per participar en la Trobada Sindical FES CLICK AQUÍ per a omplir aquest formulari amb les teves dades o envia un WhatsApp al 610233933. Ens posarem en contacte amb tu per a facilitar-te els detalls de la connexió.

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01