No ho podem permetre! Des de GuanyemCCOO emplacem a la direcció de CCOO a canviar dràsticament d’estratègia i oposar-se a aquesta llei de l’única manera efectiva: fent una crida a la vaga general i confluint amb els moviments socials, amb les marxes de la dignitat i amb tot el moviment obrer organitzat.

Descarrega l’octaveta en PDF

La Llei de Seguretat Ciutadana (coneguda com a Llei Mordassa), juntament amb la nova Llei d’Enjudiciament Criminal o la Llei de Taxes Judicials, constitueixen tota una bateria de mesures que tenen per objecte reprimir els moviments socials, obstaculitzar qualsevol tipus de protesta o vaga, endurir les penes envers els activistes i sindicalistes i augmentar la indefensió dels sectors socials més vulnerables i dels treballadors en general. Aquestes mesures són, en definitiva, un torpede en la línia de flotació de les organitzacions obreres, dels seus membres i de la seva activitat.

No és cap casualitat que, en els darrers anys, centenars d’activistes hagin estat detinguts, i les penes de presó relacionades amb la participació en piquets o vagues es dispararan fins a xifres que no coneixíem des de la dictadura franquista. Davant d’un atac d’aquesta magnitud és necessària una resposta contundent, que unifiqui i estengui la mobilització contra la repressió política i sindical, i pels drets democràtics: una gran vaga general per derrotar aquestes lleis i derrotar a la dreta.

Molts afiliats i delegats de CCOO, igual que la resta de la nostra classe, assistim amb indignació a l’actual deriva de la nostra direcció, sumida en una política sindical de pactes socials amb el govern i de desmobilització. És el moment també de provocar un canvi radical a les CCOO, i recuperar-les per al sindicalisme combatiu, de classe, democràtic i assembleari. Els companys de GuanyemCCOO, afiliats i delegats, hem iniciat aquesta tasca, per posar les CCOO al servei de la lluita i dels treballadors, recuperant les senyes d’identitat que les van forjar. Companya, company de CCOO, uneix-te a GuanyemCCOO per a aconseguir-ho!

En defensa dels drets democràtics i socials!

Derogació de la Llei Mordassa!

No a la reforma de la Llei d’Enjudiciament Criminal!

 

Per la vaga general, no al pacte social!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01