Els delegats d'UGT heu de rectificar i posar-vos del costat dels treballadors

Desgraciadament els delegats d'UGT, majoria en el Comitè, han tornat a demostrar de que costat estan, afirmant que el company Diego "s'ho havia buscat", i tractant de vendre l'acomiadament dient que han evitat d'aquesta manera que s'acomiadi altres companys. Tot això sense que s'hagi convocat una Assemblea de treballadors per discutir i plantejar amb transparència què està passant. 

Qui ha decidit aquests acomiadaments? Els delegats de la UGT al costat de l'empresa? No correspon als delegats ni al Comitè d'Empresa decidir a qui s'acomiada, això és una cosa que fa el patró. 'Els sindicats estan per defensar i donar suport al conjunt dels treballadors !! ¡Quina vergonya !! 'I a sobre delegats d'un sindicat de classe com UGT !!

 

L'empresa vol neutralitzar l'organització dels treballadors davant la perspectiva d'una reestructuració que suposarà nous acomiadaments i atacs

La realitat és que amb aquest acomiadament l'empresa vol tractar d'acabar amb qualsevol capacitat d'organització i resposta per part dels treballadors. Han arribat fins i tot tan lluny, i han tingut tan pocs escrúpols, que fins i tot, per donar cobertura a l'acomiadament i tractar de deslligar-lo de qualsevol persecució sindical, han acomiadat dos treballadors de manera completament arbitrària. Volen fer semblar aquest acomiadament com un més, i per a això no tenen problema a acomiadar dos companys, ni tan sols involucrats en la candidatura de CCOO, arruïnant la vida.

Ja des de fa temps venim patint atacs i condicions més pròpies d'altres èpoques. Els companys de pedrera i ensacat han vist retallats els seus salaris, se'ls canvia horaris i fins i tot els festius s'han convertit en dies laborables, i se'ls exigeix a més major producció. Es va acomiadar a una companya per demanar la reducció de jornada per maternitat, encara que finalment va haver de ser readmesa. S'obliga a un peó ensacador a treballar només en el torn de nit a càrrec d'una màquina que ha de portar un oficial, però després se li sanciona i acomiada per no arribar a la producció. 'Actuacions pròpies del segle XIX !!

L'empresa vocifera contínuament que té seriosos problemes financers, i volen preparar el terreny per poder retallar més els nostres salaris i precaritzar més el nostre treball. Des de fa mesos els beneficis de l'empresa es destinen a altres inversions que ha fet l'amo i que han estat un desastre, i més ara es perden comandes. D'això no tenim cap culpa els treballadors, que sempre hem fet la nostra feina professionalment i que hem permès que l'empresa funcionarà dia a dia. 'No som responsables dels desgavells del patró !!

Cap atac sense resposta!! Cal organitzar-se per defensar els nostres llocs de treball!!

No podem permetre que la situació segueixi així. Ara són aquests companys, i demà seran altres els que siguin acomiadats, sancionats o vexats. Des de la Secció Sindical de CCOO anem a oposar-nos fermament a aquests acomiadaments, no solament en els tribunals, sinó al carrer, amb mobilitzacions, assemblees i obtenint el suport dels moviments socials i dels treballadors i plantilles d'altres empreses. Ja estem rebent mostres de solidaritat d'altres delegats i comitès d'empresa de la comarca, així com d'entitats polítiques i moviments socials. Anem a donar a conèixer les pràctiques antisindicals que es porten endavant en SA Reverté, i que entre altres coses vulneren els drets humans més bàsics. Volen una plantilla submisa que no s'atreveixi ni tan sols a mirar el cap als ulls. 'No podem permetre-ho !! 

Els últims anys han demostrat que les coses estan canviant, i que a més si vols aconseguir alguna cosa i tenir un futur digne l'únic camí és l'organització i la lluita. Els treballadors de Coca-Cola ara han aconseguit, finalment, tornar a entrar a la fàbrica i mantenir els seus llocs de treball. Aquest és l'exemple per a nosaltres del camí a seguir, 'i davant d'una totpoderosa multinacional !! Sols i amb por estem perduts, però junts, col·lectivament, podem vèncer i exigir que es respectin els nostres drets i que se'ns tracti amb dignitat.

 

LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ!!

SÍ ES POT!!


Llegir més: http://ccoo-reverte.webnode.es/news/avis-als-visitants/

 


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01