MÈXIC EN L'Ã’RBITA REVOLUCIONÀRIA LLATINOAMERICANA PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Corrent marxista Militante (Mèxic)   
divendres, 15 de setembre de 2006 12:42
La lluita contra el frau ha pres formes que la burgesia no esperava, generant por, difonent mentides i reprimint selectiva i brutalment ha volgut minar la possibilitat de milions de treballadors perquè lluitin per les aspiracions de transformar la realitat d’explotació i misèria. Després del 2 de juliol la lluita electoral s’ha convertit en el catalitzador de totes les lluites i de totes les demandes que s’han quedat parcialment truncades.
 
LLIBRERIA MARXISTA A BARCELONA PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
divendres, 15 de setembre de 2006 12:45

Els llibres dels grans teòrics marxistes com Marx, Engels, Lenin i Trotsky són molt valiosos pels joves i treballadors en la actualitat. Les idees del marxisme revolucionari són més vigents que mai donada la crisi del capitalisme. A la nostra llibreria podras trobar llibres i revistes sobre la revolució russa, l’estalinisme, la guerra al Vietnam o la República i la Revolució als anys trenta, a més de textos d’actualitat sobre la guerra a l’Iraq, la revolució bolivariana i a l’Amèrica Llatina en general, o sobre el problema de l’habitatge, tot des d’un punt de vista marxista, de defensa dels interessos de la classe treballadora i la joventut, i en la perspectiva de la transformació revolucionaria de la societat. Vine a veure la llibreria marxista de Barcelona.

  • La teoria és una guia per a l’acció (Marx)
  • Carrer Reina Amàlia 6, baixos esquerra · METRO Paral·lel L-3 o Sant Antoni L-2 Telèfon 933 298 921 www.engels.org · Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la www.elmilitante.org · Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
BOLÍVIA: L'OLIGARQUIA PASSA A L'OFENSIVA PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Aniol Santos   
divendres, 15 de setembre de 2006 13:09

El 5 de setembre l’editorial d’El País deia que “la decisió del president de Bolívia de modificar la forma  en que l’Assemblea Constituent reformarà la Constitució per tenir carta blanca és un preocupant relliscada chavista cap a l’autoritarisme.(...) hi ha un seriós risc de ruptura social i geogràfica, doncs les províncies més riques no segueixen al president”. Però, que està succeint realment a Bolívia?

 
<< Inici < Anterior 91 92 93 94 95 Següent > Final >>

Pàgina 95 de 95