Benvolguts companys,

Us escric en nom propi i en nom de tots els companys de la Fundació Frederic Engels, del Sindicat d'Estudiants i de Militant. Abans de tot donar-vos les gràcies per cedir-nos el local per a la xerrada sobre Euskal Herria el dissabte 3 de març a les 5 de la tarda, a la qual aprofito per a convidar-vos. Volem condemnar l'agressió que tant la CGT com Maulets heu patit per part dels feixistes al local de la CGT a Palma i solidaritzar-nos amb tots els companys de CGT i de Maulets davant aquesta agressió, impulsada sens dubte a causa de la brillant campanya conjunta que heu estat realitzant sobre el tema de l'habitatge.  

http://www.lobbyperlaindependencia.org/webl2/noticia.php?paramNotid=4433& 

Nosaltres hem rebut amenaces telefòniques repetides de grups ultres, fins i tot a Palma, així com agressions repetides a diversos companys a tot l'Estat i especialment al nostre local de Vitòria-Gasteiz. Davant aquesta agressió hem iniciat una campanya de denúncia pública que potser puguem fer servir per a fer alguna cosa similar aquí amb aquest tema en qüestió. A aquesta adreça trobareu informació referent a aquesta campanya:  

 

http://www.sindicatdestudiants.org//index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=74 

 

Seria important fer front comú davant aquestes agressions, ja que tant des de Falange, com des de Democracia Nacional, estan portant a terme a Balears una campanya molt agressiva, encoratjats per les organitzacions de la burgesia i la seva premsa, contra les organitzacions d'esquerres, llançant contínues campanyes de criminalització de la joventut, els immigrants,...i tot plegat a de ser respost de forma contundent. Solidaritzar-nos també amb els companys de Maulets per les agressions sofertes a València, fets que hem també recollim en la nostra pàgina web: 

 

 http://www.sindicatdestudiants.org//index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=74 

 

http://www.sindicatdestudiants.org//index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=73 

 

Rebeu una cordial i afectuosa salutació!