No és abús, és violació. Totes i tots als carrers!

El tribunal de Pamplona ha fet pública la seva escandalosa sentència del cas de La Manada. En una decisió judicial que ha commocionat milions de dones, i també a una majoria d’homes amb consciència, el tribunal absol del delicte de violació als acusats i els condemna tan sols a 9 anys per un suposat "abús sexual", negant la existència de cap violència contra la jove de 18 anys víctima de la brutal agressió d’aquests salvatges. La justícia espanyola, heretada directament del franquisme, la mateixa que empresona joves per criticar la monarquia i la corrupció del PP, que jutja tuiters i cantants de rap, que ataca la llibertat d’expressió segrestant llibres, censurant revistes i empresonant a activistes i polítics que dissenteixen de l’ideari feixista, aquesta mateixa justícia saturada de jutges reaccionaris i masclistes, acaba de perpetrar una agressió sense precedents contra les dones, legalitzant en la pràctica la violació, i col•locant-nos a la diana de qualsevol desaprensiu que sap que comptarà amb la protecció i la impunitat dels tribunals.

Des de Lliures i Combatives, el Sindicat d'Estudiants i Esquerra Revolucionària fem una crida a totes les dones, i a tots els nostres companys també, a la lluita, a secundar massivament les mobilitzacions d’avui dijous i les que tinguin lloc en els propers dies. Després del passat 8 de març, ningú es va a riure de nosaltres, no consentirem que tres reaccionaris amb la toga de jutge sancionin legalment que una terrible violació en grup no és una violació i absolgui, en la pràctica, als energúmens que la van dur a terme.

La mal anomenada justícia, després d’haver sotmès a un autèntic escarni públic a la víctima, rebaixa escandalosament les penes sol•licitades per la defensa i la fiscalia sota l’excusa que no hi va haver violació sinó abús sexual. ¡¡Com s’atreveixen!! És senzillament increïble i repugnant! Aquesta sentència és una autèntica invitació a violar i agredir les dones. Es pot violar en grup, gravar-lo, difondre-ho, torturar físicament i psicològicament a una dona sense que es castigui aquest delicte, com si no hagués passat res! És legalitzar el delicte de violació! Això és el que diu la justícia!

No ens quedarem amb els braços creuats. Després d’anys suportant sentències indignes, aquesta és l’espurna que fa cremar-ho tot. Que no ens parlin d’una legalitat que mira cap a un altre costat quan es tracta de seure a la banqueta als corruptes del PP, que no fa res contra els que ens exploten, ens condemnen a l’atur o ens desnonen, que empara i protegeix els que ens colpegen, violen i assassinen. Estem fartes i farts, i transformarem aquesta indignació en organització i lluita.

Càstig exemplar als violadors! Ja n’hi ha prou de justícia masclista!

Tots i totes als carrers! Nosaltres sí et creiem!

Aquesta tarda omplim les places de tot l'Estat!

¡¡Tranquila, hermana, aquí está tu manada!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01