Acte públic: divendres, 8 de maig a les 19 hores en el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

 

Davant la crisi, l’atur, la pèrdua de drets laborals....CCOO i UGT han de convocar una vaga general.

 

La crisi de l’economia capitalista s’estén des dels països més industrialitzats fins als continents més pobres. Després d’una dècada de “boom econòmic” en que els beneficis de la gran banca, els grans monopolis, els grans especuladors immobiliaris i constructores s’han disparat, i els treballadors hem patit una retallada dràstica dels nostres salaris i l’augment de la precarietat en el treball, la burgesia pretén descarregar sobre les espatlles de les famílies treballadores les conseqüències de la recessió. L’objectiu dels capitalistes espanyols com de la resta del mon és clar: mantenir la seva taxa de beneficis a costa de cents de mils d’acomiadats, tancament de fàbriques, retalls en les despeses socials i noves privatitzacions dels serveis públics.

 

Per un sindicalisme combatiu, de classe i democràtic

 

La política de pactes, concessions i desmobilització practicades en els últims anys des de les direccions de CCOO i UGT, han significat la pèrdua de conquestes històriques del moviment obrer. Aquest model serà absolutament incapaç de fer front a l’allau d’atacs que ens venen a sobre. És el moment, per tant, de donar un gir de 180º en la política dels sindicats. Els sindicat de classe són patrimoni del moviment obrer, no dels seus “dirigents”. No es tracta de construir petits sindicats, sinó d’impulsar des de baix, en les fàbriques, en els talls, en les empreses, un fort corrent marxista de treballadors en els sindicats de classe, per a defensar un programa combatiu, basat en la lluita unificada i en decisions preses col·lectiva i democràticament en assemblea.

Treballador, treballadora! Vine a l’acte sindical que organitza MILITANT i participa en les discussions que tindrem per organitzar-nos millor i de forma més coordinada en la teva fàbrica, tall i empresa. Aquest és el moment de donar un pas endavant. Aïllats i individualment ens podran fàcilment els atacs de la patronal. Junt i units amb un programa i uns mètodes combatius, podrem lluitar per defensar els nostres salaris i llocs de treball.

 

·              CCOO i UGT han de trencar amb la política de concessions a la patronal i el govern!

·              Per una vaga general de 24 hores en defensa del treball i els salaris!

 

Intervindran:

Jordi Rosich del Comitè de Redacció de EL MILITANTE

Manu Vidal de la secció sindical de CGT de EMTE Service

 

 

Organitza: Militant - Corrent Marxista Internacional i Sindicat d’Estudiants

Telèfon: 660721075

www.militant.cat – www.sindicatdestudiants.orgwww.elmilitante.org