Un any més s’organitza la Setmana de Marxisme a la Universitat de València, per part del Sindicat d’Estudiants, Militant (Corrent Marxista Internaciona)l, Mans Fora de Veneçuela i la Fundació d’Estudis Socialistes F. Engels. Aquesta VI edició serà del dimarts 22 al dijous 24 d’abril, i l’acte central estarà dedicat al futur de Cuba, un tema que interessa a qualsevol que busque una alternativa al capitalisme. Cap a on van les mesures promogudes per Raúl Castro? És possible la tornada al capitalisme? Es pot estendre i aprofundir la revolució? Quina relació té Cuba amb els processos revolucionaris que actualment es donen a Amèrica Llatina, especialment a Veneçuela? Volem contribuir a respondre aquestos interrogants.

També farem un vídeo-fòrum sobre la guerra a Iraq, que ja compleix cinc anys. Projectarem En el valle d’Elah, de Paul Haggis, i debatirem sobre la feblesa de l’imperialisme USA, sobre la situació a l’Orient Pròxim, sobre les conseqüencies d’aquesta guerra –i de la crisi econòmica- als propis Estats Units...

El dimarts 22 i el dimecres 23, pel matí, podràs trobar-nos en la Facultat d’Història i en Tarongers (entre el Aulari Nord i el Sud), respectivament. Serà el moment de conèixer i adquirir material marxista (llibres, els periòdics El Militante i Militant, samarretes) indispensable per a analisar i transformar el món. Tenim tant clàssics de difícil consecució (com el Manifest Comunista, en català i castellà), com aportacions actuals des del punt de vista marxista (com Razón y revolución, materialismo dialéctico y ciencia moderna, d’Alan Woods i Ted Grant). Demana’ns el catàleg! Els preus són populars i els diners serviran per a continuar la lluita per la revolució.

Amb aquestes jornades, que fem tots els anys, el nostre objectiu és contribuir a elevar el nivell de consciència, popularitzar les idees marxistes i armar-nos teòricament per a lluitar millor contra un sistema, el capitalisme, que només pot oferir fam, guerres, opressió nacional i de la dona treballadora, explotació obrera, i l’esclavitud de les hipoteques.

Aprofitem també per a convidar-te al Casal Roig que hem obert al barri de Benimaclet, en concret a Arquitecte Arnau 19 baix (metro Benimaclet, parada de tramvia Vicent Saragossà). Serà un lloc on parlar de revolució, participar d’activitats com a xerrades o vídeo-fòrums, visitar la Llibreria Marxista, i proposar qualsevol acció que servisca per a fer més fort la lluita pel autèntic socialisme. Pots passar-te qualsevol dijous de 17 a 20 hores, o trucar al 96-133 91 20 i fer una cita. La inauguració serà el dissabte 24 de maig, començant a les 19 hores amb la projecció d’En el valle de Elah. Un any més s’organitza la Setmana de Marxisme a la Universitat de València, per part del Sindicat d’Estudiants, Militant (Corrent Marxista Internacional), Mans Fora de Veneçuela i la Fundació d’Estudis Socialistes F. Engels. Aquesta VI edició serà del dimarts 22 al dijous 24 d’abril, i l’acte central estarà dedicat al futur de Cuba, un tema que interessa a qualsevol que busque una alternativa al capitalisme. Cap a on van les mesures promogudes per Raúl Castro? És possible la tornada al capitalisme? Es pot estendre i aprofundir la revolució? Quina relació té Cuba amb els processos revolucionaris que actualment es donen a Amèrica Llatina, especialment a Veneçuela? Volem contribuir a respondre aquestos interrogants.

També farem un vídeo-fòrum sobre la guerra a Iraq, que ja compleix cinc anys. Projectarem En el valle d’Elah, de Paul Haggis, i debatrem sobre la feblesa de l’imperialisme USA, sobre la situació a l’Orient Pròxim, sobre les conseqüències d’aquesta guerra –i de la crisi econòmica- als propis Estats Units...

El dimarts 22 i el dimecres 23, pel matí, podràs trobar-nos en la Facultat d’Història i en Tarongers (entre el Aulari Nord i el Sud), respectivament. Serà el moment de conèixer i adquirir material marxista (llibres, els periòdics El Militante i Militant, samarretes) indispensable per a analitzar i transformar el món. Tenim tant clàssics de difícil consecució (com el Manifest Comunista, en català i castellà), com aportacions actuals des del punt de vista marxista (com Razón y revolución, materialismo dialéctico y ciencia moderna, d’Alan Woods i Ted Grant). Demana’ns el catàleg! Els preus són populars i els diners serviran per a continuar la lluita per la revolució.

Amb aquestes jornades, que fem tots els anys, el nostre objectiu és contribuir a elevar el nivell de consciència, popularitzar les idees marxistes i armar-nos teòricament per a lluitar millor contra un sistema, el capitalisme, que només pot oferir fam, guerres, opressió nacional i de la dona treballadora, explotació obrera, i l’esclavitud de les hipoteques.

Aprofitem també per a convidar-te al Casal Roig que hem obert al barri de Benimaclet, en concret a Arquitecte Arnau 19 baix (metro Benimaclet, parada de tramvia Vicent Saragossà). Serà un lloc on parlar de revolució, participar d’activitats com a xerrades o vídeo-fòrums, visitar la Llibreria Marxista, i proposar qualsevol acció que servisca per a fer més fort la lluita pel autèntic socialisme. Pots passar-te qualsevol dijous de 17 a 20 hores, o trucar al 96-133 91 20 i fer una cita. La inauguració serà el dissabte 24 de maig, començant a les 19 hores amb la projecció d’En el valle de Elah.

 

Visita les nostres webs: sindicatdestudiants.org, sindicatodeestudiantes.org, militant.cat, elmilitante.org, marxist.com, engels.org, manosfueradevenezuela.org.

Escriu-nos a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..