Divendres 13 de desembre 17:30h al Consolat General de Colòmbia (Carrer de Pau Claris, nº 102)

Fora els governs assassins de Piñera, Áñez i Duque!

Descarrega el cartell

El jovent i la classe treballadora a Xile, Bolívia i Colòmbia estan marcant el camí a seguir. La seva lluita és la mateixa que la nostra, contra els paquetazos i l'austeritat de l'oligarquia, l'FMI i l'imperialisme, que mantenen a milions en la misèria i que pretenen exhaurir els seus recursos naturals en benefici d'un grapat de multinacionals imperialistes.

A Xile ja són 41 dies de protestes, amb 7 vagues generals i manifestacions multitudinàries. Una autèntica revolució social contra el règim heretat de la dictadura pinochetista i el conjunt del sistema capitalista.

A Bolívia, camperols i obrers s'han aixecat per frenar un cop d'estat dirigit des de Washington, que ha col•locat al poder a Jeanine Áñez, representant de l'oligarquia racista i feixista.

A Colòmbia, un paquetazo del Govern reaccionari de Duque, que entre altres coses pretén reduir el salari mínim, s'ha enfrontat a dues vagues generals i mobilitzacions massives.

Tot i la brutal repressió i la campanya de criminalització, milions han dit prou. De fet, la repressió no està sent capaç de frenar aquesta autèntica rebel·lió, malgrat comptar amb el silenci còmplice de la Comunitat Internacional i amb el suport dels "democràtics" Governs europeus, inclòs el de Pedro Sánchez. El ministre de l'Interior Grande Marlaska, ja ha anunciat que enviarà instructors a Xile per ensinistrar a policies antiavalots de cara a reprimir més durament les protestes. Quina vergonya!

El Govern del PSOE i la UE no han dubtat a mantenir el seu ple suport als governs assassins de Piñera i Duque, al mateix temps que s’han afanyat a reconèixer oficialment el Govern colpista d'Áñez. Aquests mateixos "demòcrates" que reclamen un "cordó sanitari" contra l'extrema dreta de Vox, no dubten a recolzar-la a l’Amèrica Llatina.

Ara més que mai és necessària la solidaritat internacionalista, la millor garantia de cara a que les nostres germanes i germans xilens, bolivians i colombians, puguin triomfar contra la reacció i contra la repressió.

El poble unit mai serà vençut!

Totes i tots a la concentració de solidaritat!


PERIÒDIC D'ESQUERRA REVOLUCIONÀRIA

bannerafiliacion2 01