USTEC·STEs fa seves les reivindicacions d’aquesta vaga estudiantil “No a la LOMCE, No a la LEC”, alhora que exigeix la retirada del Decret de plantilles, que es doti de més professorat les escoles, i que s’incrementin les beques i les ajudes per a llibres, matrícules i transport.

Manifestem, doncs, el nostre rebuig a unes lleis que plantegen unes proves i revàlides externes que condicionen totalment i tensionen el procés d’aprenentatge de l’alumnat alhora que el segreguen de forma prematura. També denunciem les retallades en beques i ajuts que allunyen l’alumnat més humil de la formació i, per tant, distancien aquests sectors més desafavorits d’una igualtat d’oportunitats real.

USTEC·STEs (IAC) demana a tot el professorat que s’involucri en la setmana de lluita amb l’organització de xerrades i accions on puguin participar els estudiants i que ajudi i permeti l’organització i les assemblees de l’alumnat per debatre aquestes qüestions, com també faciliti la participació en la manifestació que començarà el dijous 27 de març a les 12 hores a la plaça de la Universitat a Barcelona, a la plaça Imperial Tarraco a Tarragona i plaça Constitució a Girona.

Encoratgem a què aquestes accions enforteixin la setmana de lluita i que desemboquin en una granmanifestació el dissabte 29 de març a les 17 h. a la plaça de la Universitat.